FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Erdészeti címtár / Faipari címtár – …aki számít benne van…

Örömmel tájékoztatjuk kedves olvasóinkat, hogy az Erdészeti címtár 2023 és a Faipari címtár 2023 című szakmai kiadványaink elkészültek.

A közel 200 erdészeti, erdőgazdálkodó vállalkozást bemutató (ERDÉSZETI Címtár), illetve a több mint 220 faipari, fafeldolgozó, bútorgyártó és/vagy fagazdasági beszállító vállalkozást bemutató (FAIPARI Címtár), több ezer példányban készült szakmai cégjegyzékeket hazai rendezvényeken, szakvásárokon, eseményeken, valamint Szövetségünk jól kiépített csatornáin keresztül terjesztjük.

Az erdészeti katalógus elsősorban erdőtulajdonosokhoz, erdőgazdálkodókhoz, fatermék kereskedőkhöz, fafeldolgozókhoz, fűrészüzemek beszerzőihez kerül.

A faipari katalógus eljut bútor-, ablak-, ajtó-, faház- és faburkolat más fatermék gyártókhoz, asztalosokhoz, építőanyag- és bútorkereskedőkhöz, áruházakhoz, lakberendezőkhöz, belsőépítészekhez, építtetőkhöz, építőkhöz, építészekhez.

Ugyanakkor eljuttatjuk hazánk külföldi képviseleteihez, a külországok magyarországi nagykövetségeihez, továbbá számos európai ország társ-szövetségeihez és közvetlen kereskedelmi partnereihez is. A felhasználók (sokszoros visszaigazolásuk alapján) éveken keresztül hasznosan forgatják kiadványainkat

A két szaknévsorban hirdető vállalkozások adatai egy éven keresztül non-stop elérhetőek a FATUDAKOZÓ.hu weboldalon is – a magyar / német / angol kezelőfelület révén – a világ egésze számára.

A kiadványban megjelent vállalkozások adatlapjait március elejétől folyamatosan töltjük majd fel a FATUDAKOZÓ facebook oldalára.

Az ERDÉSZETI Címtár 2023 és a FAIPARI Címtár 2023 az Agrárminisztérium támogatásával készült

Az ERDÉSZETI Címtár 2023 és a FAIPARI Címtár 2023 kiadványok a FAGOSZ irodában előzetes egyeztetés után átvehetők, partnereinknek kérésre elküldjük.
Azon FATUDAKOZÓban jelen lévő cégeknek, amelyek adataikat 2024. február 15-e után aktualizálják, díjmentesen küldjük, egyéb esetekben 2500 forint a küldés díja.

A céges belépési azonosítókat minden érdeklődőnek elküldjük (ha nem állna rendelkezésre), ehhez az info@fagosz.hu címre várjuk a kérést a cég nevének és adószámának feltüntetésével.

Tóth János – FATÁJ / FATUDAKOZÓ / FAGOSZ

Előző cikk

Soproni Egyetemi Almanach 6. sorozat

Következő cikk

Fékezni kell az erdőirtást



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések