FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

KWF Tagung + STIHL látogatás

2024. június 19-22-e között rendezik a németországi Schwarzenbornban a 18. Kwf Tagung Nemzetközi Erdészeti Gépesítési Kiállítás és Vásárt. Az Országos Erdészeti Egyesület Gépesítési Szakosztálya, megfelelő számú jelentkező esetén – együttműködve az AB Agro Utazási Irodával – a KWF-Tagung kiállításra és az Andreas STIHL Waiblingeni fejlesztőközpontjának és üzemének megtekintésére tanulmányút szervezését tervezi.

2024. június 19-22-e között rendezik a németországi Schwarzenbornban a 18. Kwf Tagung Nemzetközi Erdészeti Gépesítési Kiállítás és Vásárt. A négyévente ismétlődő rendezvény az erdészeti gépek és technológiák világszerte egyik legnagyobb bemutatója, ahol szinte valamennyi erdészeti gépgyártó jelen van gépeivel, eszközeivel, amelyek részben üzem közben is megtekinthetők.

            Lehetőségünk van a kiállításhoz kapcsolódóan az Andreas STIHL Waiblingeni központjának és üzemének, amely napjaink legelterjedtebb motorfűrészeit fejleszti, megtekintésére is.

            Az Országos Erdészeti Egyesület Gépesítési Szakosztálya, megfelelő számú jelentkező esetén – együttműködve az AB Agro Utazási Irodával – a KWF-Tagung kiállításra és az Andreas STIHL Waiblingeni fejlesztőközpontjának és üzemének megtekintésére tanulmányút szervezését tervezi, a mellékelt programmal.

           Tanulmányutunk programjait az NFK Erdészeti Főosztálya választható kiegészítő képzésként, és szakmai rendezvényként akkreditálta. A részvevők a STIHL üzemlátogatásért 15, a KWF-Tagung megtekintéséért 6 kreditpontot kapnak. Ennek érvényesítéséhez kérem a jelentkezésnél az E-mailben a szakirányítói, szaktanácsadói azonosító megadását is.

            Jelentkezni E-mail-ben (a major.tamas@uni-sopron.hu címen) az aláírt (lepecsételt) és beszkennelt „Jelentkezési lap” visszaküldésével lehet. A határidő betartása a szállásfoglalások véglegesítése miatt a szükséges.

forrás: Soproni Egyetem/OEE

Előző cikk

Fafajok titkos migrációja

Következő cikk

Tűzgyújtási tilalom elrendelése



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések