FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Erdészeti nyomtatványok PDF-ben

A Nemzeti Földügyi Központ Erdészeti Főosztálya a weboldalukon elérhető erdészeti nyomtatványokat – a felhasználók kérése, munkájának segítése érdekében – pdf-formátumban is elérhetővé tette.

Az NFK Erdészeti Főosztályának mai közleménye szerint:

“A honlapunkat használók visszajelzései alapján nehézséget okozott, hogy a letölthető erdészeti nyomtatványok – a formátumuk miatt (Excel, Word) – nem minden esetben nyithatók meg LibreOffice alkalmazásokkal. Ehhez hasonló problémával szembesültek a régebbi verziójú Microsoft Office használók is az újabb típusú fájlok esetében.

A probléma megoldására minden nyomtatványt PDF formátumban is elérhetővé tettünk, így ezek a nyomtatványok megfelelő Microsoft Office alkalmazás nélkül, az internetről ingyenesen letölthető szoftverek segítségével is használhatók. Az ingyenesen elérhető Adobe Acrobat Reader letöltéséhez és használatához (dokumentumok megnyitása és kitöltése) elérhető egy útmutató a nyomtatványokat tartalmazó internetes oldalunk bevezető részében.

Érdemi változás most nem történt a nyomtatványokban!”

forrás: NFK EF

Előző cikk

Fenntarthatósági Témahét 2024

Következő cikk

Karcag Kincse - Sámándob



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések