FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Soproni Képzők Képzése

A Soproni Egyetem 2024. Március 6-án tartotta oklevélátadóját a “Soproni Képzők Képzése – Egyetemi Oktatók, Munkatársak az Iskolapadban” kurzus lezárásaként. Az eseményen Dr. habil. Varga László a Benedek Elek Pedagógiai Kar dékánja köszöntötte a tudásbővítési programban résztvevő kollégákat, majd Dr. Pásztor Enikő és Prof. Dr. Lakatos Ferenc rektorhelyettesek társaságában adták át az akkreditált képzésről szóló oklevelet.

A Soproni Egyetem nagy hangsúlyt fektet a nevelői és oktatói munka hatékonyságának növelésére, idén már két szinten indul el a program. A tavalyi évben, közel 50 pedagógiai végzettséggel nem rendelkező kolléga már sikeresen elvégezte a „Pedagógiai-pszichológiai alapismeretek” képzést, számukra idén „Kihívások és lehetőségek az egyetemi oktatásban” címmel folytatódott a program, a haladó csoport mellett új munkatársak számára is lehetőség nyílt az alapozó tudásanyag elsajátítására, így most közel 70 kolléga kaphatta meg a minősítő oklevelet. 

A kezdeményezésnek köszönhetően a résztvevők még hatékonyabbá válhatnak oktatói és nevelői tevékenységük során.

Gratulálunk mindazoknak, akik részt vettek a képzésben és sikeresen elvégezték azt!

forrás: Soproni Egyetem

Előző cikk

Közel 10 000 facsemetével gyarapodnak a kőbányai erdők

Következő cikk

Csökkenő szarvasgomba hozamokStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések