FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Erdőmánia // PODCAST 6. rész

Megjelent az Erdőmánia stúdióbeszélgetések-sorozatának legújabb, hatodik epizódja, amely a már korábban közzétett részekkel mostantól nem csak YouTube-csatornán érhető el, de a Spotify-on is.

A stúdióbeszélgetés-sorozatot szakértők bevonásával, a magyar erdőkkel kapcsolatos legfontosabb és legizgalmasabb témákban készítettük. A beszélgetések résztvevőit úgy állítottuk össze, hogy az erdők iránt érdeklődő közönség megismerje az ellentétes álláspontokat is, s ahol csak lehetett, igyekeztünk megtalálni a konszenzust. 

A hatodik stúdióbeszélgetés címe “Védd a klímát, használj fát! Igaz vagy hamis?” – a moderátor ellentétes álláspontok konstruktív ütköztetésével megpróbálta kideríteni, vajon igaz vagy hamis, hogy ha a fát tartós fogyasztási cikkek gyártására vagy építkezésre használjuk, akkor az abban hosszú távon megkötött széndioxid miatt klímavédelmi szempontból helyesen járunk el.

A beszélgetés résztvevői
Fidrich Róbert a Magyar Természetvédő Szövetség gazdasági igazságosság programvezetője,
Merő Nándor a Swiss Krono Kft. fabeszerzési vezetője,
Sulyok Ferenc a KEFAG Zrt. vezérigazgatója és
Szelecsényi Balázs, a HelloWood csapatvezető építésze.

A beszélgetést vezeti: Petruzsán Krisztián

forrás: Erdőmánia

Előző cikk

Föld Napja Erdőfürdő Fesztivál volt

Következő cikk

Milan Design Week magyar kiállítói




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version