FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

FATUDAKOZÓ – céghírek, ajánlatok

Tájékoztatjuk a FATÁJ olvasóit, hogy a FATUDAKOZÓ.hu felületén jelenleg 6 966 szakterületi cég (=hatezer-kilencszázhatvanhat vállalkozás) adata (teljes körűen, vagy részben) érhető el, jeleníthető meg. Az összes vállalkozást évről-évre frissítjük, több száz cég a saját adatait már havi, heti sűrűséggel aktualizálja! Több tucat cégnél a 2023-as gazdasági év adatai is elérhetőek. Itt vannak a legújabb és a megjelenésükben megújult partnereink.

megújult partnereink.

ÚJ bejegyzések a Fatudakozóban (MAX, MID):
Trusted Implementation Kft.
A TRUSTED és annak jogelődje, az EKI Creative Kft. 2003-ban alakult azzal a szándékkal, hogy versenyképes és innovatív megoldásokat kínáljon az eladáshelyi reklámeszközök minden területén. Tevékenységünkkel azt a piaci rést szeretnénk kitölteni, ami a hagyományos ügynökségi munka és a kizárólag gyártó kapacitással rendelkező vállalkozások között található. Szolgáltatásunk a grafikai tervezéstől az egyedi eszközök fejlesztésén keresztül a szakszerű kivitelezésig, helyszíni szerelésig, és a komplex folyamathoz kapcsolódó tanácsadásig terjed. Professzionális gyártóbázisunknak és az évek során kialakult jó beszállítói kapcsolatoknak köszönhetően a kiváló ár/érték arány mellett a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítjuk.
MEGÚJULT bejegyzések a Fatudakozóban (MAX, MID):
AboSzol Kft.
Alábbi termékek megvásárolhatóak, vagy megrendelhetőek az AboSzol Kft.-nél:
a. billenő konténerek:
500-1200l űrtartalomig, 600-1500kg terhelésig, kerekes vagy targoncával történő mozgatással. Vevő igényeinek megfelelő színben, anyagból. Megegyezés esetén más méretben, eltérő térfogattal, dupla alj, hűtő-kenő folyadék megtakarítás!
b. Láncos (hagyományos) konténerek:
1m3-5.5m3 űrtartalomig, kerekes vagy targoncával történő mozgatással, 3mm-es acél lemezből készítve. vevő igényeinek megfelelő színben. Megegyezés esetén más méretben, eltérő térfogattal.
c. Kezelőjárdák, lépcsők, feljárók, járdarácsok, közlekedő felületek:
0,8m vagy 1m szélességben tűzihorganyzással, csúszásmentes kivitelben vevő elvárásoknak megfelelő hosszban, egyedi méretben.
FEFA Kft.
Faipari termékek: fenyő fűrészáru, raklapelem gyártása és forgalmazása. Kábeldob gyártása.
HOLZ-FA Faipari Kft.
Fűrészárugyártás: akác karók és oszlopok készítése; szélezett és szélezetlen fűrészáru gyártása; akác kerítés elemek és karám készítéséhez szükséges elemek gyártása.
JG-MAX Bt.
JOHN DEERE erdészeti gépek, POSCH tűzifagyártó gépek, MUS-MAX aprítógépek, SCHLIESING aprítógépek, MAXWALD csörlők és rönkfogók, HERDER tuskómarók, INCOMAC szárítókamrák és CAPE raklapgyártó gépsorok kizárólagos forgalmazása, alkatrészek, szervíz.
MOCZ és Társa Magánerdészet Kft.
Erdőgazdálkodási termék-előállítás; Erdőgazdálkodási szolgáltatás; Erdészeti szakirányítás, szaktanácsadás; Erdészeti szaporítóanyag termelés; Fakereskedelem, faanyagmozgatás (közelítés, rakodás, kiszállítás, szállítás); Parkosítás, kertépítés; Egyéb erdészeti jellegű növénytelepítés; Erdészeti erdei iskola; Szálláshely-szolgáltatás
Bácska Erdőszövetkezet
Akác fűrészipari feldolgozása: Geodéziai kitűző karók, nevelőkarók, fűrészáruk készletről és egyedi megrendelések alapján. Erdőtelepítés, erdőgondozás, erdészeti gépi munkák igény szerint.
DIÓFA Kft.
Az olasz Brotto család tulajdonában lévő Diófa Kft. 25 éve foglalkozik Magyarországon fűrészáru előállításával és kereskedelmével a Lumberfa Kft-vel szorosan együttműködve, a cégcsoport immáron 50 éve vezető szerepet foglal el a faipar területén. A termelésünk gördülékenységét Primultini fűrész, szélező gép, valamint szárító és gőzölő kamrák biztosítják. A pályázat útján újonnan beszerzett Wravor vízszintes szalagfűrész segítségével bővült az általunk előállított termékek skálája, így az elsődleges faipari termékektől kezdve már fél-kész terméket is elő tudunk állítani. A Diófa Kft-nél a jó minőségű alapanyagok beszerzése közvetlenül a magyarországi és horvátországi erdőgazdálkodóktól történik, akik mennyiségben és minőségben is ki tudják elégíteni a vevőink igényeit. Beszerzéseink során nagy figyelmet fordítunk, hogy tartamos erdőgazdálkodást folytató partnereinktől engedélyezett fakitermelésekből származó eredetigazolt faanyagot vásároljunk. Vállalkozásunk az elmúlt években elsősorban tölgy feldolgozásra szakosodott, melyben piacvezető. Ügyfeleink számára széles körben kínálunk furnér rönköt, boules fűrészárut, padlót (AB-től B minőségig), továbbá vásárolunk és feldolgozunk egyéb fafajtákat is, úgymint madárcseresznye, házi dió, kőris (fehér és gesztes), amerikai dió, éger és bükk.
ERTL Faipari Kft.
Bútorok gyártása és értékesítése.
Fadoktor MI Kft.
Fűrészipari és továbbfeldolgozó faipari fejlesztési és koncepciótervek készítése, faipari technológiák tervezése, kivitelezése, műszaki és gazdaságossági elemzése. Faanyagvédelmi szakértés, faanyagvédelmi kivitelezés, faanyagvédelmi áztató- és nyomásos telítőberendezések, technológiák szállítása, beüzemelése, favédőszer és felületkezelő anyag kereskedelem. Partnerek: REMMERS UNGARN Kft., FA. ANGERER GmbH., SCHOLZ GmbH. Erdei, közterületi és intézményi játszóterek, sportpályák, erdei tornapályák, fitneszpályák tervezése, építése, szabványossági ellenőrzése és minősítése. Partnerek: Tiptiptap OÜ, Ernst Maier Spielplatzgeräte Gmbh., Eibe GmbH.
Industrieplan Kft.
Felületkezelés a tervezéstől a megvalósításig.
Juhász és Társa Kft.
Fafeldolgozás, raklapgyártás, faanyagkereskedelem. Faanyagok hőkezelése ISPM-15 szerint.
SZOMEX Kft.
Borovi- (erdei)fenyő rönk és fűrészáru feldolgozás, forgalmazás.
Tölgy rönk és fűrészáru feldolgozás, forgalmazás.
Vörösfenyő fűrészáru-import, feldolgozás, forgalmazás.
Hossztoldás nélküli és hossztoldott táblásítás. Ajtófrízgyártás. Fabrikett.
Bakonyi Reál Építő Kft.
Erdészeti szakirányító szolgáltatás. Fakitermelői szolgáltatás.
Erdődi György EV.
Lakó és nem lakó épületek kivitelezése.
Gerencsér Albert EV.
Erdészeti szakirányítás.
Next Wood Tax Kft.
Fűrészáru gyártás.
Papp Róbert EV.
Rönkfeldolgozást vállalok Zala megyében, Gellénházán. Kis-, és nagy tételben egyaránt, rövid határidővel.
Zöld Karbon Kft.
Erdőgazdálkodás. Erdőgazdálkodásra jogosult erdészeti szakirányító vállalkozás.
Játékfalva Kft.
Játszótéri eszközök forgalmazása, telepítése. Játszóterek tervezése, építése, ellenőrzése, karbantartása.
Magyar Erdőgazda Szövetkezet
Erdőgazdálkodás, apríték termelés és kereskedelem.
Szadawood Kft.
Rusztikus tölgy- és hazai nemesfa bútorok készítése egyedi igények alapján. Fakereskedelem, fafeldolgozás, tölgy fűrészáru, bútoripari alapanyag, fűrészáru beszerzés- és értékesítés.
TILIA Kft.
Erdőgazdálkodási termelés és szolgáltatás. Erdőtelepítés és tervezés. Erdőállományok értékbecslése.

Üzleti KERESLETEK és KÍNÁLATOK a FATUDAKOZÓn
(a teljesség igénye nélkül… – Az eredeti hirdetések további adatokat is tartalmazhatnak!)

Pályázati felhívás: a Mezőfalvai Fűrészüzem értékesítése

A VADEX Zrt. értékesíteni kívánja a Baracs, külterület 028/5 helyrajzi szám alatt található Mezőfalvai Fűrészüzemet, a hozzá tartozó használt eszközökkel együttesen. (2024-05-03)

Nyár, fenyő, éger erdőket keresünk lábon esetleg letermelve 500m3-től országosan. Lábon terület nélkül, vágási engedély ügyintézésben tudunk segíteni. (2024-04-29)

Nyugdíjas erdő- és faipari mérnök, a fűrésziparban szerzett hosszú kereskedelmi és termelésirányítási tapasztalattal szakmai feladatot vállalna. Budapest – és Pest megye térségében folyamatos elfoglaltsággal, eseti megbízás esetén országosan is. (2024-04-22)

Cégünk csertölgy talpfát keres heti két kamion mennyiségben. Fő méret 2400x195x95mm. A részletekről érdeklődjön telefonon vagy e-mailen … (2024-04-19)

Újfehértó külterületén, frekventált, könnyen megközelíthető helyen található, jelenleg faipari üzemként működő, körbekerített telephely eladó. Aszfaltozott út mellett, pár percre az M3 autópálya fel-és lehajtójától. Nyíregyháza és Debrecen közelsége, az épülő BMW és akkumulátorgyárak, ide települő ipari létesítmények kedvező lehetőségeket kínálnak. A telep a meglévő gépparkkal és árukészlettel együtt is megvásárolható. Gyártóüzemek, raktárak, szárító, kazánház, brikettáló, irodahelyiség, öltözők…500 m2 új csarnok, részben hőszigetelt, felújított épületek. Aszfaltozott, betonozott, kamionok és teherautók fogadására is alkalmas udvar, saját parkolóval.a telep saját trafóval, ipari árammal ellátott, napelemrendszerrel felszerelt, így az áramdíj akár ki is váltható. A gyártóüzemben és a kiszolgáló helyiségekben radiátoros fűtés. A telep teljes területe kamerával védett. Internet kiépítve. Az ingatlan tehermentes. Terület: 4241 m2 Épületek:1676 m2 Előre egyeztetett időpontban megtekinthető. (2024-03-15)

ADJA FEL ÖN IS DÍJMENTES APRÓHIRDETÉSÉT, MOST!!!

szerk: Tóth János – FATUDAKOZÓ / FATÁJ / ERDŐINFO / ErdészInfo / Fából emberit

Előző cikk

Gréczi Alexandra a Hefele asztalos-diákja

Következő cikk

ÉPÍTŐ Expo Cegléd




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version