FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

ÉPÍTŐ Expo Cegléd

A Ceglédi Szakképzés Centrum Bem József Műszaki Technikum és Szakképző Iskola, az Ingatlan Szaki portállal, a Cegléd és Térsége Ipartestülettel  és a Pest Vármegyei és Érdi Kereskedelmi és Iparkamarával közösen az építőipari szakmákat népszerűsítő és bemutató kiállítást szervez: ÉPÍTŐ EXPO CEGLÉD megnevezéssel. Várják a jelentkezőket.

A kiállítás célja kettős:

·     az építőipari szakmák népszerűsítése, az általános iskolás tanulók pályaválasztásának segítése,

·      és a képzésben résztvevő tanulók támogatása, jobb tanulási feltételeket biztosító szakmai tantermek fejlesztésével (iskolai székek és padok, táblák cseréje)Kitűzött céljaink eléréséhez a támogatást iskolánk alapítványán keresztül tudjuk fogadni a megadott számlára történő átutalással ,az átutalás közleményében az “Építő EXPO” szöveget kérjük feltüntetni:

Bem Alapítvány
Az alapítvány adószáma: 19178271-1-13
Számlaszám: 11742025-20039716

A kiállítói helyeket elsődlegesen a támogatóink részére tudjuk biztosítani, melyet 2024. június 1-ig várunk. A kiállítás során a kiállítóknak a bemutatkozáshoz az udvaron szabadtéri kiállító területet, az épületen belül kiállítási standokat biztosítunk.

A kiállítás célcsoportjára tekintettel szeretnénk, ha minél interaktívabb lenne a kiállítás, a tanulókat, érdeklődőket be tudnánk vonni a gyakorlati tevékenységekbe. Szeretnénk, ha valamilyen általuk készített produktumot magukkal vihetnének emlékül a rendezvényről.

A kiállítás a látogatók számára ingyenes lesz!

A kiállítást a helyi sajtóban és médiában, valamint a centrum és iskolánk honlapján is népszerűsítjük. A rendezvény meghívóján és plakátjain a kiállítók, támogatók logóját szeretnénk feltüntetni, ehhez kérnénk egy nagyfelbontású képet a cég logójáról.

A kiállítás tervezett időpontja: 2024. szeptember 27. (péntek) 9-13 óráig

Helyszín: 2700, Cegléd Jászberényi út 2. (iskola területe)

Kérjük részvételi szándékát és a kiállításhoz kapcsolódó hely- és eszköz igényét jelezze válaszlevélben a mellékelt táblázat kitöltésével, (illetve a cég logó elküldésével). A kiállítói helyeket elsődlegesen a támogatóink részére tudjuk biztosítani

 2024. május 12-ig a dualis@bem-cegled.hu email címre

További kérdéseik és javaslataik esetén keressenek bizalommal. Üdvözlettel:
Straubingerné Keresztúri Hajnalka, kapcsolattartó (duális képzésért felelős koordinátor)
Tel: +36 30 960 9840 – E-mail: kereszturihajnalka@gmail.com

Illés Zoltán, kapcsolattartó (informatikai koordinátor)
Tel: +36 70 1976 393 – E-mail: zilles111@gmail.com

forrás: Bem József Műszaki Technikum

Előző cikk

FATUDAKOZÓ – céghírek, ajánlatok

Következő cikk

CO2-kibocsátási egységek piaca




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version