FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Gyulaj Zrt. hölgyei az Erdésznők Találkozóján

A Mecsekerdő Zrt. és az Országos Erdészeti Egyesület Baranya Vármegyei Helyi Csoportja szervezésében, 2024. május 23-24-én valósult meg az Erdésznők Országos Találkozója, amelyen a Gyulaj Zrt. is örömmel képviseltette magát.

A rendezvénynek a Dél-Zselic és a Nyugat-Mecsek lankáinak találkozásánál elterülő Bükkösdi Ökopark adott otthont, ahonnan a résztvevők az első napon Pécsre utazhattak és idegenvezetéssel a helyi nevezetességek (Zsolnay Kulturális Negyed, 1861 Kesztyűmanufaktúra, Szent Péter és Szent Pál Székesegyház) megtekintésére volt alkalma a Hölgyeknek. A napot vacsorával egybekötött baráti találkozó és tábortűz zárta.

Második napon két szakmai program közül választhattak a résztvevők, amelyből az egyik a Pécs-Árpádtetőn található Mókus Suli Erdészeti Erdei Iskola, valamint a MecseXplorer kiállítás megtekintése, és a Mecsextrém Park látogatása volt, ahol a bátrabbak ki is próbálhatták a játékokat.

A másik választható program keretében szakmai túrán vehettek részt a vendégek, ahol betekintést nyerhettek a Mecsekerdő Zrt. erdőgazdálkodási tevékenységébe Marteloscope kísérleti terület bejárásával. A túra a Mecsek nyugati részének legmagasabb pontján álló Tubes kilátó megtekintésével zárult, ahol a gyönyörű körpanoráma a Dél-Dunántúl átfogó látványát nyújtja.

A jó hangulatban és tartalmas programokkal eltelt két nap közös búcsúebéddel zárult, ahol az erdészhölgyek megköszönték a házigazdák vendégszerető gondoskodását, szívélyes vendéglátását.

forrás: GYULAJ Zrt.

Előző cikk

Gyászhír - Emmerling Gábor [68]

Következő cikk

Erdőnevelési szakmai nap



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések