FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Hőkezelt kőrisfa homlokzat

Amennyiben nem csak a cél határozza meg a lakást, akkor a felhasznált anyagok a filozófiához vezetnek. A hőkezelt kőris homlokzati elemek nem csak a tudatos fenntarthatóságot fejezik ki, hanem az impozáns formanyelv megjelenítői is. Ebben az ausztriai Penthouse lakásban mindezen felül a clipJuAn innovatív rögzítési rendszert is bevetették.

SZEMET GYÖNYÖRKÖDTETŐ FAANYAG

A fából készült termékek a természettel való mély kapcsolatot fejezik ki. Tartósak, egyedülálló megjelenésűek, a „fa építőanyag, az életterünket körülölelő faanyag” kérdéskörében sokoldalú felhasználási lehetőséget kínál. Mindenhol, ahol felhasználják, meleg, hívogató hangulatot teremt. Ez a hatás sehol sem kerülheti el a figyelmünket, olyan szembeötlő látvánnyal rendelkezik. Minden ház homlokzatán ott vannak az első benyomást meghatározó elemek. Így nem csoda, hogy egy elegáns Penthouse lakáshoz a rendkívül ígéretes thermo kőris homlokzatot választották.

HOSSZÚ ÉLETTARTAM ÉS INNOVATÍV ÖSSZESZERELÉSI MÓDSZER

Az elemeket nem csak a hőkezelésnek köszönhető természetesség emeli ki, hanem a hosszú élettartam is. A faanyag a hőkamrában kapja meg azt a kezelést, amitől majd a korábbinál kevésbé reagál a környezeti páratartalomra. A kezelés hatására kiválóan használható anyagot kapunk kültéri megoldásokhoz. De nem csak a kiváló terméktulajdonságok a meggyőzőek. A homlokzati elemek összeszerelésénél a rendkívül hatékony clipJuAn® rendszerhez nyúltunk vissza. A deszkák előprofilozást kaptak és az összepattintó rendszerrel egyszerű az összeszerelésük. Ezzel idő takarítható meg, és meggyőző látványt alakít ki, mert a burkolórendszer pontos fugatávolságokat garantál.

forrás: Jaf Holz Ungarn Kft.

Előző cikk

Forest Talks - Webinar 1.

Következő cikk

Településfásítás - Pálháza




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version