FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Radix Tree – új EUDR platform

A Fordaq és a GTS Global Traceability útjára indította a Radix Tree-t, egy intuitív digitális platformot, amely (annak fejlesztői csapata szerint) lehetővé teszi a fatermékipar szereplői számára az EUDR-nek való megfelelést.

„A Global Traceability nagy tapasztalattal rendelkezik a fatermékek importőreinek EUTR-igényeinek kiszolgálásában. Az új Radix Tree platform biztosítja az ellátási láncok dokumentálásához, a kockázatok mérsékléséhez és az EUDR-hez szükséges nyomonkövethetőségi információk biztosításához szükséges összes funkciót. A piacon lévő megoldások nagy részét áttekintettük, és biztosak vagyunk abban, hogy a Global Traceabilityvel való együttműködés mellett döntöttünk. Reméljük, hogy együtt képesek leszünk kiszolgálni ügyfeleink EUDR-nek való megfeleléshez szükséges igényeit” – mondta Benoit Nieuwenhuys, a Fordaq SA vezérigazgatója.

Ulrich Heindl, a Global Traceability Solutions ügyvezető igazgatója megjegyezte: „A Fordaq világszerte, de különösen Európában hatalmas lábnyomot hagyott a fakereskedelemben. Alig várjuk, hogy együtt dolgozhassunk a Radix Tree forgalmazásán az európai fatermék-importőrök és beszállítóik számára világszerte.”

Hogyan segíthetünk Önnek megfelelni az EUDR-nek?

A szabályozási követelményekkel és a globális nyomon követhetőséggel kapcsolatos széleskörű ismereteinket arra használtuk fel, hogy ügyfeleinknek egy új generációs platformot biztosítsunk számos funkcióval és automatizálási lehetőséggel.

A RADIX Tree egy olyan végponttól végpontig tartó megoldás, amely átfogó szolgáltatásokkal támogatja Önt a teljes megfelelési folyamat során. Ez az eszköz automatizálja az EUDR adatgyűjtésének és jelentésének nagy részét. Emellett sablonokat és információkat tartalmaz arról, hogy az adott helyzethez milyen dokumentumokra van szükség, ami csökkenti az üzemeltető erőfeszítéseit és költségeit.

A RADIX Tree az az intelligens eszköz, amely minimalizálja az EUDR pénzügyi hatását, mivel olyan szolgáltatáscsomagokat kínálunk, amelyek egyedileg bővíthetők és testre szabhatók.

A Radix Tree jelenleg kínált előfizetési csomagjai

A Global Traceability Solutionsről

A Global Traceability Solutions több mint 10 évvel ezelőtti, 2013-as alapítása óta támogatja a vállalatokat a nemzeti és nemzetközi jogszabályoknak való megfelelésben az ellátási láncban, kezdve az EU faanyagrendeletével. A szabályozási környezet és a globális nyomon követhetőség egészének széleskörű ismeretére építve nyújtotta ügyfeleinek a funkciókban és automatizálásban gazdag, új generációs platformot, amely sokkal egyszerűbbé, biztonságosabbá és költséghatékonyabbá teszi az EU erdőirtási rendeletnek való megfelelést.

A Fordaqról

A Fordaq SA tulajdonában van az erdészeti és fafeldolgozó ipar világszerte vezető online piactere. Világszerte több mint 210.000 vállalat használja a Fordaq szolgáltatásait a fatermékekkel való kereskedelemre és az iparággal kapcsolatos hírekhez való hozzáférésre. A Fordaq az erdészeti és fafeldolgozó ipar technológiai megoldásainak gyorsan növekvő szolgáltatója is.

szerk/ford: Tóth János, forrás: Fordaq

Előző cikk

Újra pályázható a Green Pledge

Következő cikk

Az Év Belsőépítésze 2022-2023




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version