FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Agrárminisztériumba beolvadt NFK elérhetőségei

2024. június 3-ától a volt NFK Erdészeti Főosztály részére szóló e-maileket már “@am.gov.hu” végződéssel kell megadni “@nfk.gov.hu” végződés helyett.

“Tisztelt Szakmai Partnereink!

Mint ahogy az immár Mindenki előtt ismert – a Nemzeti Földalapról szóló 2010. évi LXXXVII. törvény 34/B. § szerint – a Nemzeti Földügyi Központ 2024. május 31. napjával beolvadásos különválással megszűnt. Az NFK általános jogutódja a mezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatásokkal és agrár szakigazgatással összefüggő földmérési, térinformatikai és távellenőrzési feladatok kivételével a miniszter által vezetett minisztérium, azaz az Agrárminisztérium.

2024. június 3-ától a volt NFK Erdészeti Főosztály részére szóló e-maileket már “@am.gov.hu” végződéssel kell megadni “@nfk.gov.hu” végződés helyett. Az e-mail címek többi része változatlan marad.

A régi elérhetőségek is élni fognak még rövidebb ideig, így az oda küldött leveleket is megkapjuk, de kérjük Önöket, mielőbb térjenek át az új elérhetőségeink használatára!

Az NFK honlapja üzemel, ha átállás lesz időben jelezni fogjuk!

Köszönettel:

Czirok István – főosztályvezető
Agrárminisztérium
telefon: +36 1 374 3028
email: istvan.czirok@am.gov.hu
cím: 1023 Budapest, Frankel Leó út 42-44.”

forrás: AM

Előző cikk

Tolvajok az Erdészeti Emlékhelynél

Következő cikk

Tamási Vállalkozói Klub




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version