FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Global Wood Summit 2024

A szervezők nagy örömmel jelentették be, hogy a 2024. október 29-30-án Vancouverben szervezett GLOBAL WOOD SUMMIT konferencia honlapján már lehet regisztrálni a konferenciára! A konferencia legalacsonyabb részvételi díja (995 USD) július 31-ig érvényes.

Faipari Csúcstalákozó 2024, Vancouver, Kanada

A konferencia programja már nagyobb részben kialakult, a végleges napirendet a következő hetekben fogják bejelenteni.

A GLOBAL WOOD SUMMIT az iparági szakértők, gyártók és exportőrök széles körét vonultatja fel, importőrök és a nemzeti és globális kereskedelemmel foglalkozó kiválasztott szakemberek.

Rendezvényünk, őszintén szólva, egy nagyszerű üzlet! Ha megnézi az árcédulát néhány más konferencia árát, akkor látni fogja, hogy nálunk az “igazi üzlet” a az előadók, a témák és az érték szempontjából. Ez volt a célunk a a kezdetektől fogva – minőségi előadókat biztosítani, hogy minél több küldöttet csalogassunk a konferenciára a kapcsolatépítés és az üzleti lehetőségek bővítése érdekében!

Lássuk be – a jelenlegi piaci feltételek nem túl jók, ezért a kiválasztott plenáris előadók, beszállítók és ügyfelek meghallgatása a saját piacokon és azokon kívül, hogy hallani, hogy mi történik a világban, stratégiai értéket jelenthet az Ön vállalkozása számára 2025-ben.

Nézze meg honlapunkon a konferencia napirendjét és előadóit – azt hiszem, egyet fog érteni azzal, hogy a GLOBAL WOOD SUMMIT kivételes lefedettséget nyújt a kulcsfontosságú globális trendek és stratégiai témák terén az erdészeti ipar és kereskedelem számára.

Mind a RUSS TAYLOR GLOBAL, mind az ERA FOREST PRODUCTS RESEARCH szeretettel várják Önt erre az egyedülálló eseményre, amely a globális kereskedelemre összpontosít, a cellulóz, a papír, a rönk, a fűrészáru és a falemezek terén bekövetkező fejleményekre, különös tekintettel a fűrészipari rönk és a fűrészáru globális kereskedelmére. Ez a rendezvény igazán időszerű lesz, és érdekes!

szerk/ford: Tóth János, forrás: Russ Taylor Global

Előző cikk

Klímaváltozás ellen egészséges erdőket!

Következő cikk

Új EUSTAFOR stratégia 2024-re és utána



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések