FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

ISC 2023 Bécsben

Az Osztrák Faipari Szövetség az Európai Fakereskedelmi Szövetséggel (ETTF) és az Európai Fűrészipari Szövetséggel (EOS) közösen már javában tervezi az idei nemzetközi fenyőfűrészáru konferenciát.

2023. október 11-én minden érdeklődőt meghívnak egy Bécs környéki vezetett túrára, ahol látványos faépületeket tekinthetnek meg, és ugyanezen az estén koktélokkal és egy művészeti kiállítással egybekötött fogadásra várják az érdeklődőket.

2023. október 12-e lesz a konferencia fő napja, amelyet a Hilton Vienna Parkban tartanak. A konferencia lehetőséget kínál arra, hogy a fapiaci trendeket közelebbről megismerjék, és a fenyőfűrészáru termelésére és felhasználásra vonatkozó tényekre és számadatokra összpontosítva az iparág számára legfontosabb országokban – nem csak Európában – a fapiacon tapasztalható tendenciákról tájékozódjanak. Az előadók bemutatják a sok tekintetben változó fapiac fejleményeit és előrejelzéseit, és lendületet adnak a tapasztalatcseréhez és a vitákhoz.

Este egy kapcsolatépítő rendezvényre invitálják az érdekelteket, ahol lehetőségük nyílik arra, hogy bővítsék kapcsolatrendszerüket és beszélgessenek a nemzetközi fenyőfűrészáru-piac legfontosabb szereplőivel.

ISC 2019 egyik pillanata

szerk/ford: Tóth János, forrás: GWMI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Faalapú biogazdaság lehetőségei

Következő cikk

FATUDAKOZÓ – céghírek, ajánlatok



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések