FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Keresik az Év szaktanácsadóját

Az Agrárminisztérium és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara idén is keresi az Év Szaktanácsadóját. 2024. május 27-én jelent meg az Agrárminisztérium felhívása „A 2024. Év Szaktanácsadója” címre. A cím odaítélésének első lépése a jelöléssel kezdődik.

A címmel olyan szaktanácsadó elismerése a cél, aki a mezőgazdasági termelők érdekeit legjobban szolgálva, számukra a legjobb és legfrissebb tudás átadására törekedve végzi munkáját.

Az Év Szaktanácsadója címre kizárólag a Szaktanácsadói névjegyzékben nyilvántartott szaktanácsadók jelölhetők 2024. július 7. napjáig.

A jelölést a szaktanácsadó ügyfeleitől, kollégáktól, illetve a szaktanácsadókkal kapcsolatban álló szakmai szervezetektől, intézményektől, egyetemektől is várjuk.

A Felhívás a következő linken keresztül elérhető el: https://kormany.hu/hirek/iden-is-keressuk-az-ev-szaktanacsadojat 

A jelölés elektronikus formában az azevszaktanacsadoja@nak.hu e-mail címre küldhető, a Felhívás 1. számú mellékletének aláírással ellátott kitöltésével lehetséges.

A szaktanácsadásra jogosult és jelölhető személyek listája a NAK honlapján ITT található.

A Felhívással kapcsolatos információ a azevszaktanacsadoja@nak.hu címre írt levélben kérhető.

 forrás: NAK / Szaktanácsadási csoport

Előző cikk

Jó gyakorlatok a fenntartható tölgygazdálkodásban - meghívó

Következő cikk

Külgazdasági Értekezlet



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Gyászhír – Szélessy György [78]

Szomorúan értesítjük olvasóinkat, hogy Szélessy György, az Életfa Emlékplakett Bronz fokozatával kitüntetett erdésztechnikus, az FM Erdőrendezési Szolgálat egykori…