FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Robloxon nyit áruházat az IKEA

A sokaknak már jól ismert virtuális játékplatformon, a Robloxon nyit “áruházat” az IKEA. A június 24-én induló “The Co-Worker Game” lehetővé teszi a játékosok számára, hogy megtapasztalják, milyen az IKEA virtuális univerzumában dolgozni. A rajongók megélhetik lakberendezési álmaikat, és fizetést is kapnak érte, korlátozott számú fizetett szerepkörrel, mely “állásokra” június 16-ig lehet jelentkezni.

Az IKEA UK and Ireland bemutatta a június 24-én a Robloxra érkező „The Co-Worker Game” virtuális univerzumot. A magával ragadó élmény lehetőséget ad a játékosoknak, hogy megtapasztalják az IKEA egyedülálló karrier-megközelítését, ahol a nem lineáris karrierút a norma, és a részlegek közötti váltások mindennaposak.

A virtuális áruház, amely a márka első megjelenése a mainstream játékvilágban, lehetőséget ad arra, hogy az emberek elmerüljenek az IKEA-n belüli munka világában. A játékban korlátozott számú fizetett, virtuális munkatársi szerepkör áll rendelkezésre.

A virtuális áruházban betöltendő szerepekre 2024. június 16-ig lehet jelentkezni, és 10 új munkatárs fizetett műszakot kaphat. A sikeres pályázók a való világhoz hasonlóan a valódi világban is kamatoztathatják képességeiket, segíthetnek a vásárlóknak, és előléptethetik őket, hogy részlegeket váltsanak.

A fizetett munkatársak mellett a szélesebb Roblox-közösség, a játékosok és az IKEA-rajongók is dolgozhatnak, felfedezhetik és megtapasztalhatják az IKEA virtuális világát a Robloxon.Elmehetnek az IKEA híres svéd élelmiszerpiacára és bisztrójába, ahol végtelen mennyiségű húsgombócot szolgálhatnak fel, vagy megállhatnak a különböző bemutatótermekben, és a híres IKEA-termékek segítségével rendezhetik be a teret – köszöntsd a HEMNES mennyországát. Mindezt azzal a lehetőséggel, hogy exkluzív IKEA UGC-ket nyerhetsz.
„Izgatottan várjuk, hogy mi lehetünk az első márka, amely fizetett munkát indít a Robloxon, hogy bemutassuk, hogyan csináljuk másképp a karriereket, életre keltve egyedülálló karrierfilozófiánkat. Az IKEA-nál nincs meghatározott út a karrierépítéshez. Munkatársaink képesek szerepet váltani, részleget váltani, és bármilyen irányba fejlődni, akár a játékban, akár a való világban. Az IKEA-nál sokféleképpen lehet tanulni és fejlődni, és ez az, amiről az IKEA a Robloxon szól” – mondta Darren Taylor, az IKEA UK és Írország személyzeti vezetője.

A virtuális interjúkra a kiválasztott jelentkezők számára 2024. június 14-18. között kerül sor. Minden sikeres pályázó a játékban töltött idejéért IKEA Co-Worker órabérben részesül. Az IKEA on Roblox, amelyet a The Gang, egy svéd játéktervező cég fejleszt, június 24-én indul.

További információkért, a teljes körű feltételekért és a jelentkezés részleteiért látogass el a https://www.thecoworker.co.uk weboldalra.

Az IKEA-nál történő karrierlehetőségekről és arról, hogy miben különbözik a karrier, a https://ikea.ie/careers oldalon találsz további információkat.

*A fizetett játékosoknak legalább 18 évesnek kell lenniük, és az Egyesült Királyságban vagy Írországban kell élniük a jelentkezéshez. Ez a promóció nem kapcsolódik a Robloxhoz. A Roblox nem felelős a promócióval kapcsolatos bármilyen kompenzáció vagy jutalom teljesítéséért, és a részvétel nem hoz létre vagy eredményez semmilyen munkaviszonyt vagy egyéb munkavállalói kapcsolatot a Roblox-szal.

Háttérinformációk:

Az IKEA ezen játék-alkalmazással elindította a munkatársak új generációjának megnyerésére irányuló törekvésének első szakaszát. A „Karrier másképp” (angolul: Careers Done Different) címet viseli.

A virtuális áruház június 24-én nyílik meg, és célja, hogy a svéd kiskereskedelmi vállalatnál betöltött valós munkakörök által inspirált játékok sorozatán keresztül bemutassa a felhasználóknak az IKEA-nál elérhető munkakörök és karrierlehetőségek széles skáláját.

A felvételi folyamat kérdőívet tartalmaz és frissített önéletrajzot igényel – videókat is be lehet küldeni, és ha a jelentkezők sikeresek, digitális interjúra hívják őket. A jelentkezőknek 18 év felettinek kell lenniük, és az Egyesült Királyságban vagy Írországban kell élniük.

A sikeres pályázóknak 13,15 £/órás fizetést biztosítanak, ami az IKEA londoni munkatársainak órabérével megegyező összeg.

szerk/ford: Tóth János, forrás: IKEA

Előző cikk

Árhullám a Dunán

Következő cikk

Építőipari árfigyelő indult




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version