FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

SOE (k)ÖRÖMpörkölt főzőverseny

Két csapattal is képviselte magát a SOE Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar az idei egyetemi főzőversenyen és mindjárt el is hozták az első és a második helyezést kollégáink!

A második alkalommal megrendezett gasztronómiai közösségépítő program remek alkalmat adott ez az esemény arra, hogy a munkatársak kötetlenül beszélgessenek, ismerkedjenek egymással és jól érezzék magukat.

Az egyetemi főzőversenyen elindult csapatok közül végül az FMK Alkalmazott Tudományi Intézete (alias: Etalon) hozta el az első helyet a szürkemarha nyakból és helyi, hagyományos alapanyagokból készített pincepörköltjével.

A csapat tagjai Csiha Csilla, Koncz Adrienn, Alpár Tibor, Garab Jozsef, Magoss Endre, Németh Gábor, Németh Szabolcs voltak.

Az ízek és az állag mellett fontos volt, hogy a tálalás során a probléma megoldó képességeit is megmutassa a csapat.

Mindösze egy faforgácsnyival lemaradva, szoros versenyben a második helyen végzett másik kari csapatunk, a Főztünk Lecsót mÚltkor Ezért Neveztünk Talán újrA azaz a FLUENTA, akik a tavalyi évhez hasonlóan a részvételt helyezték előtérbe, és külön öröm volt számukra, hogy ez idén ilyen jó helyezéssel is párosult.

A csapat tagjai – Bak Miklós, Báder Mátyás, Buga-Kovács Luca, Fehér Sándor, Horváth Norbert, Komán Szabolcs, Németh Róbert, Takács Dávid – a BPK udvarán késő délutánig kitartottak a közösségépítés jegyében.

Gratulálunk kollégáinknak, akikről most kiderült, hogy gasztronómiai téren is kiválóan tudnak teljesíteni!

forrás: SOE FMKK

Előző cikk

NAK Erdészeti szakértői hálózata

Következő cikk

EU-konzultáció - ETS felülvizsgálat




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version