FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

WOODCircle – meghívó

A WOODCircle Erasmus+ projekt partnerei meghívják az érdeklődőket 2024. szeptember 20-án, pénteken a projekt online, angol nyelvű konferenciájára, melynek témája a körforgásos gazdaság a fa- és bútoripari ágazatban és más kulcsfontosságú iparágakban.

A kettős átmenet két olyan erős tendencia révén változtatja meg a fa- és bútoripari vállalatok belső folyamatait, amelyek vonzóbbá tehetik az ágazatot a fiatalok számára: ezek a digitalizáció és a körforgásos gazdaság. A WOODCircle célja, hogy megbirkózzon ezzel az átmenettel, egy új foglalkozási profil létrehozására összpontosítva: a körkörös és fenntartható faipari munkavállalóéra.

A WOODCIRCLE Erasmus+ online tanfolyam olyan műszaki és környezetvédelmi készségeket és kompetenciákat nyújt a tanulóknak, melyek lehetővé teszik számukra, hogy megfeleljenek a munkaerőpiac ezen  igényeinek.

A projekt partnerei szeretettel látják az érdeklődőket a projekt online, angol nyelvű konferenciájára, melynek témája a körforgásos gazdaság a fa- és bútoripari ágazatban, valamint más kulcsfontosságú iparágakban.

Program:

  • A CIRIDD hálózatban fenntartható teljesítményértékelés és -menedzsment területén dolgozó szakértő vendég előadásán keresztül betekintést nyerhet abba, hogy az ipar – így a fa- és bútoripar – szakemberei milyen perspektívákkal és stratégiákkal számolhatnak a körforgásos gazdaság kritikus ágazatokban történő bevezetése során.
  • A “WOODCircle” Erasmus+ projekt bemutatása.

Ismerje meg az innovatív WOODCircle projektet, amelynek célja a készségek fejlesztése és a fenntarthatósággal kapcsolatos legjobb gyakorlatok népszerűsítése a fa- és bútoriparban Európa-szerte.

Bármilyen kérdéssel vagy további információval kapcsolatban forduljon bizalommal az esemény főszervezőihez az alábbi elérhetőségeken:

Ms. Alexia GALAIS: agalais@medef-aura.fr
Mr. Matthias FIORE: mfiore@medef-aura.fr

Örömmel látjuk Önt az eseményen továbbá a projekt magyarországi bemutatóján, melyre 2024. szeptember 12-én az Óbudai Egyetemen kerül sor.

forrás: FABUNIO

Előző cikk

ALLVIEW projekt és a WOODCircle

Következő cikk

Nyír rétegelt lemezek piaca



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések