FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Erdőmánia // PODCAST 7. rész

A fafelhasználás XXI. századi útjai – pozitív példák – A fenntartható erdőgazdálkodásból származó fa okos felhasználása a hatékony klímavédelem egyik megoldása. E téren megismerhető jó gyakorlatokról, lehetőségekről, kételyekről és megoldásokról beszélgettek a meghívott szakértők.

Megjelent az Erdőmánia stúdióbeszélgetések-sorozatának befejező, hetedik epizódja, amely a már korábban közzétett részekkel mostantól nem csak YouTube-csatornánkon, de a Spotify-on is elérhető.

A stúdióbeszélgetés-sorozatot szakértők bevonásával, a magyar erdőkkel kapcsolatos legfontosabb és legizgalmasabb témákban készítettük. A beszélgetések résztvevőit úgy állítottuk össze, hogy az erdők iránt érdeklődő közönség megismerje az ellentétes álláspontokat is, s ahol csak lehetett, igyekeztünk megtalálni a konszenzust. 

A hetedik stúdióbeszélgetés címe “A fafelhasználás XXI. századi útjai – pozitív példák”. A fenntartható erdőgazdálkodásból származó fa okos felhasználása a hatékony klímavédelem egyik megoldása.

Résztvevők:
Kárpáti József, a Készház Menedzser Kft. építési tanácsadója és
Dr. Markó Balázs, a Soproni Egyetem Faépítészeti Intézetének igazgatója,
Merő Nándor, a Swiss Krono Kft. fabeszerzési vezetője, és
Wilheim Gábor, a Fabunio elnöke.

A beszélgetést vezette: Petruzsán Krisztián

forrás: Erdőmánia

Előző cikk

CO2-kibocsátási egységek piaca

Következő cikk

Újra pályázható a Green Pledge



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések