FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Fatolvajt fogtak Nagyorosziban

Egy nagyoroszi férfi az erdőgazdaság megbízásából kitermelt faanyag egy részét hazavitte és sajátjaként adta el. Szeptember 25-én délután érkezett bejelentés az Ipoly Erdő Zrt. Diósjenői Erdészetének kerületvezető erdészétől a Rétsági Rendőrkapitányságra, hogy falopás történt.

A szakember kihallgatása során elmondta, hogy erdőbejáráson volt a területen, ahol azt tapasztalta, hogy a kitermelt és depózott farakásból hiányzik 6 köbméter tölgyfa. A bejelentést követően intézkedő munkatársaink rövid időn belül azonosítottak egy 27 éves férfit, aki a fát időközben 180 ezer forintért eladta. Munkatársaink a Nagyorosziban élő férfit – aki korábban az erdőgazdálkodó megbízásából ugyanott kitermelést végzett – a nyomozók elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol kihallgatása során beismerő vallomást tett. A lopott fát a hatóság lefoglalta, és visszaadta az erdészet képviselőjének.

forrás: police 10-01

Előző cikk

Külterületi utak fejlesztése - társadalmi egyeztetés

Következő cikk

Innovatív építészet




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version