FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Remmers – egytermékes kültéri bevonatrendszere

A Remmers Induline DW-631 vizesbázisú, egytermékes bevonatrendszere szórással felvihető, izoláló hatású alapozó, köztes és záróbevonat is, amely egyetlen, nagy hatékonyságú termékben ötvözi mindazt, amit egy fedőfestett bevonatrendszernek tudnia kell.

Többfunkciós termékek az ipari felhasználók részére

A Remmers legújabb 3az1-ben termékeinek köszönhetően jelentősen lerövidülhet a felületkezelő anyagok felvitelének ideje. Az innovatív, úgynevezett “egytermékes” bevonatrendszerekkel nemcsak időtálló és kiváló eredmény érhető el, de legalább ilyen fontos, hogy ezekkel a termékekkel jelentősen csökkenthetőek a tárolási költségek, illetve idő- és egyéb költségmegtakarítás is elérhetők.

Az Induline DW-631 vizesbázisú, egytermékes bevonatrendszer szórással felvihető, izoláló hatású alapozó, köztes és záróbevonat is, amely egyetlen, nagy hatékonyságú termékben ötvözi mindazt, amit egy fedőfestett bevonatrendszernek tudnia kell.

A termék sorozatgyártásban és egyedi gyártásban felületkezelt faszerkezetekhez egyaránt használható. Ez az egytermékes bevonatrendszer különösen az olyan nagyméretű faszerkezeteknél hasznos, amelyek locsolással és mártással történő alapozása nem megoldható.


A szórással felvihető 3az1-ben termék egy izoláló hatású alapozó, köztes és záróbevonat egyben.

Ezért az ilyen extrém szerkezeteket csak szórással vagy Dynflow-val lehet felületkezelni. A DW-631 az alapozáson és köztes bevonaton kívül kiváló záróbevonat is, mivel a hagyományos bevonatrendszerek izoláló hatását maximalizálja, ami a problémás fafelületek esetében új szintre emeli a biztonságot.

A termék gyorsan szárad, ezért a felhordása után rövid időn belül vízálló bevonatot képez. Hosszú élettartama a speciális kötőanyag-kombinációnak köszönhető. Jellemzői közé tartozik a kiváló terülőképesség, a fokozott blokkszilárdság, a rugalmasság – melyet alacsony hőmérséklet mellett is megőriz -, a jégveréssel szembeni ellenálló képesség és az, hogy csökkenti a fában lévő vízoldékony járulékos anyagok által okozott átsárgulást.

A DW-631-gyel felületkezelt kültéri nyílászárók beszennyeződési hajlama is alacsonyabb a hagyományos bevonatrendszerekhez képest.

(x) Remmers Ungarn Kft.

Előző cikk

A mesék csodálatos lényeit faragták ki a vidéki erdőben

Következő cikk

Ablakok a közel nulla energiaigényhez?Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések