FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Az erdészeti szakirányításról szólt a NAK online fóruma

2020. szeptember 3-án megkezdődött a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarának a magán-erdőgazdálkodás szerveződéseinek és szakirányításának új jogszabályi kereteiről szóló online tájékoztatósorozata. Az első rendezvény témája az erdészeti szakirányítás volt.

2020-09-10 Az erdészeti szakirányításról szólt a NAK online fóruma 2020. szeptember 3-án megkezdődött a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarának a magán-erdőgazdálkodás szerveződéseinek és szakirányításának új jogszabályi kereteiről szóló online tájékoztatósorozata. Az első rendezvény témája az erdészeti szakirányítás volt. Megosztás:

Az online tájékoztató fórum keretében a résztvevők az erdészeti szakirányítási tevékenységre, illetve az erdészeti szakszemélyzetre és az erdészeti szakirányító vállalkozásokra vonatkozó új szabályozásról hallhattak tájékoztatást.   Tekintettel arra, hogy a NAK és a szakmai szervezetek honlapjain megjelent korábbi cikkben az új szabályozás, illetve annak legfontosabb változásai már bemutatásra kerültek, a mostani tájékoztató fórum középpontjában csak a legmarkánsabb változások, azok céljai és következményei szerepeltek. Mint például az erdőgazdálkodásban és annak szakirányításában közreműködők jogai, kötelezettségei, illetve felelősségi viszonyai, az erdészeti szakirányító vállalkozások előtérbe kerülése, az erdészeti szakirányítási tevékenység állami támogatásának szükségessége. A felmerülő kérdésekről egy rövid előadást követően a NAK és a szakmai szervezetek képviselői tartottak beszélgetést.   Az esemény összefoglalója a rendezvénysorozat pdf naptárjában (233 KB) érhető el. Mint utóbbiból kiderül, a következő fórum 2020. szeptember 10-én 15 órától kezdődik. Ezen a tájékoztató fórumon az erdőket érintő osztatlan közös tulajdon egyszerűsített felszámolási lehetőségéről lesz szó. A fórumra a rendezvénynaptárban foglaltak szerint regisztrálni szükséges.   Forrás: NAK
 
Kiegészítés:   Íme az online fórum (1:26:08):  

Előző cikk

Emlékerdőt avattak Soponyán

Következő cikk

Fatudakozó 8045 céggel / Céghírek / Üzleti ajánlatokStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések