FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Munkában a GreenTec ágvágók, sövényvágók

A GreenTec egy dán vállalat, amely a zöldterületek fenntartására szolgáló berendezések fejlesztésére és gyártására szakosodott. 1979 óta kifejlesztettek egy átfogó termékpalettát, amelyet elsősorban fűnyírásra, szárzúzásra, szélfogó sávok karbantartására és sövénynyírásra használnak.

Célcsoportjaik: erdőgazdák, mezőgazdaságban gazdálkodók, építési vállalkozók, mezőgazdasági bérmunkával foglalkozók, kertészek és tereprendezők, valamint az önkormányzati és az állami szektor.

Gyártmányaikat a viszonteladói hálózatuk révén juttatják el a felhasználóknak, a világ minden tájára.

A GreenTec hidraulikus meghajtású gépek széles választékát kínálja az ágak vágására a mezők, utak, járdák és kerékpárutak karbantartására. Vágó gépeik 1,4-4,8 m munkaszélességben kaphatók, és akár 21 cm vastag ágakat is képesek levágni.

2001-ben kifejlesztették az LRS fűrész adapter széria első modelljét. Azóta globális vállalattá fejlődtek, a világ több mint 30 országban ismerik és használják ezeket a gépeket. Magyarországon a Penda Kft képviseli a gyártót.

Az LRS sorozatú körfűrészlapos ágvágó fejjel a felhasználók a sövények nyírásától, az utak melletti fasorok űrszelvényezésén át, az erdők, mezők széli bozótos szélfogósávok karbantartását tudják nagy hatékonysággal végezni.

A négy fűrészlap mindegyikéhez egy ágvezető van rögzítve, amellyel az összes ágméretet sima vágással választják el.

Az ágvágó fejek a legtöbb teleszkópos rakodógépre, homlokrakodóra és traktorra felszerelhetők a HXF multifunkcionális adapter segítségével, amely lehetővé teszi az eszközök megfelelő oldalkinyúlását, és a szükség szerinti gyors fel- és leszerelését.

Mind az LRS ágvágó fejek 4 tárcsás fűrész adapterek, mind az csatlakoztatásukra szolgáló HXF többcélú hordozó adapterek több méretben állnak rendelkezésre, lehetővé téve, hogy mind a kisebb, mind a nagyobb méretű és teljesítményű erőgépekkel használhatók legyenek.

(x) PENDA Kft.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Fajáték 4.0 - szabályosan szabálytalan

Következő cikk

Mi minden rejtőzhet egy fa mögött



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések