FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Fajáték 4.0 – szabályosan szabálytalan

A kreatív kiegyensúlyozó sziklácskák olyan korszerű, jól megtervezett építőkövek, amelyeket kifejezetten minden korosztály számára készítettek. Prémium minőségű, 100 éves faanyagból készülnek, ezáltal erősek és tartósak.

A FATÁJ szerkesztőségnek üzleti érdeke ugyan nem fűződik sem ehhez a termékhez, sem pedig a webshopot 10 EU tagországba működtető szlovén vállalkozáshoz – de a tetszetős termék anyaga, üdesége és az ajándékozásra csábító ünnep közelsége miatt bemutatjuk ezt olvasónknak.

Use wood – feel good!

———————————————————————
Küzdj a klímaváltozás ellen: ültess fát, használj fát!
Tackle climate change: plant trees, use wood!
——————————————————————–

VÉGTELEN KREATIVITÁS

A kreatív kiegyensúlyozó sziklák végtelen módon biztosítják az egyensúlyt és az építést. Elősegíti az elme fejlesztését és a kreativitást. Javítja a gyakorlati készségeket. Ideális 2 éves korú gyermekektől egészen a felnőtt és idős korúak számára. Dekorációnak is kiváló, ha egy tálba helyezi vagy az ebédlőasztalra, kávéasztalra, irodai asztalra, tanuló helyiségbe a konyhapultra vagy bármilyen más helyre teszi.

SZÓRAKOZTATÓ, DE UGYANAKKOR KIHÍVÁS IS

Szikla és kövek formájában érkezik, többféle formájú és méretű, hogy még szórakoztatóbb legyen egymásra helyezni. Különböző színűek az elemek, így élénk és vonzó a szem számára is.

Forrás: MisterMega

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Digitális Agrár Stratégia intézkedési terve

Következő cikk

Munkában a GreenTec ágvágók, sövényvágók



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések