FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Követés

Közelgő események

A 2021. évi Mőcsényi Mihály-díj hirdetménye

Mőcsényi Mihály (1919-2017) Kossuth- és Széchenyi-díjas magyar kertészmérnök, tájépítész, a tájrendezés magyarországi oktatásának megalapozója, az önálló Tájépítészeti Kart létrehozó egyetemi tanár.

 

A Mőcsényi Mihály-díj évente, életműdíjként adományozható egy tájépítész részére, aki legalább tizenöt éves kimagasló egyéni tájépítészeti alkotói vagy oktatói múlttal rendelkezik, tervezőként kiemelkedő tájépítészeti értéket hozott létre, oktatóként pedig sokat tett a tájépítész szakma minőségi utánpótlásáért, a tájépítészet széles körű megismertetéséért és elfogadtatásáért. A díjazottat 7 fős szakmai bíráló bizottság választja ki a jelöltek közül.

 

Mőcsényi Mihály-díj átadására idén is a 2021. évi március 15. alkalmából megrendezett állami ünnepségsorozat keretében kerül sor.

 

A díj részleteiről, a jelölés formai követelményeiről és a további tudnivalókról a www.mocsenyidij.hu weboldalon lehet tájékozódni.

 

A díjazott személyére vonatkozó javaslattétel határideje:

2021. február 12. péntek 23:59.

 

Forrás: TervLap

 

Előző cikk

Nagyívű megoldások, ragasztott fa tartószerkezetek

Következő cikk

Bakonyerdő Zrt.-jól jártunk a makkalStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share