FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Pedagógusi életműdíjat kapott Halápi Nándor

Szeged Megyei Jogú Város 2020. júniusi Közgyűlésén Botka László polgármester a több évtizedes, kiemelkedő pedagógusi, oktatói, nevelői tevékenységekért pedagógus-életműdíjakat adott át Halápi Nándornak, a Kiss Ferenc Erdészeti Szakgimnázium nyugalmazott igazgatójának.


Az elismerést kapták:
Bálóné Jánosi Veronika, a Szegedi Óvodák Igazgatóságának nyugalmazott tagóvoda-vezetője / Melega Jánosné, a Béke Utcai Általános Iskola nyugalmazott matematika-kémia szakos tanára / Halápi Nándor, a Kiss Ferenc Erdészeti Szakgimnázium nyugalmazott igazgatója

Az ünnepségről a Szegedi TV által készített összefoglalóban Halápi Nándor nyugalmazott igazgató úr elmondta: “A pedagóguspályán az iskolában az oktatásban, nevelésben mindig meg kell találni azokat a módszereket, stílust, amivel eredményt lehet elérni.” A műsorvezető kiemelte, hogy Halápi Nándor korszakos jelentőségű volt az erdészetiben minden szintet bejárt, Halápi Nándor mérnöktanárként kezdte, volt kollégiumnevelő, volt igazgatóhelyettes, s 20 évig igazgató.

“A pedagóguspályán az igazi eredménynek azt tartom, amikor a végzés után 20 év múlva visszajönnek a gyerekek s azt mondják, hogy a tanár úrtól ezt tanultam, s nagyon szépen köszönöm a tanár úrnak – ezt tartom a tanári pálya igazi csúcsának. Nagyon jó gyerekekkel foglalkozni, hiszen a gyerekek hálásak, s megérzik azt, ha igazi értéket kapnak.”

Gratulálunk Halápi Nándor Pedagógus Életműdíjához, s kívánjuk, hogy jó egészségben továbbra s aktívan tevékenykedjen a Kiss Ferenc Alapítványban, s tapasztalataival, tudásával továbbra is segítse a szegedi szakképző iskolában az erdész-vadász fiatalok oktatását, nevelését!

Forrás: Kiss Ferenc ESZ

Előző cikk

Látványos fázisához érkezett a gödöllői uszoda építése

Következő cikk

Az erdészeti ágazat új igazgatási rendszere



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések