FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Hogyan készül a BEFAG parketta?

 

 

A BEFAG Parkett Kft. parkettája:

Napjainkban a fa az építészetben és a belső terek kialakításában egyaránt reneszánszát éli. A fa alapú padlók, tér- és falburkolatok mindig is kedveltek voltak. E felületek természetes anyaguk révén esztétikus és természetes környezetet sugároznak. A BEFAG készparkettával Ön a természet egy darabját varázsolja otthonába.

A BEFAG készparketta szerkezete három részből áll. Alsó és középrétege fenyőfából, járófelülete kemény fafajokból készül, melyek színválasztéka a burkolandó tér hangulatához igazítható felületet eredményez.

A BEFAG készparketta praktikus csomagolásának és méretének köszönhetően könnyen szállítható. Előnye, hogy késztermékként – a lerakási útmutatóban foglaltakat betartva különösebb szakértelem nélkül is könnyen, gyorsan lerakható. A fa finom rostos szerkezete miatt, a páratartalom változásának hatására képes nedvességet fel venni, illetve leadni. Ez méretváltozással jár. Orvosilag a 40-60% páratartalom ajánlott, mely esetén a levegőt ideális nedvességűnek érezzük. Ez elsősorban egészségünk szempontjából megfelelő, de ideális és szükséges növényeinknek, házi kedvenceink, bútorainknak és a parkettának is.

A BEFAG készparketta egészségre ártalmatlan ragasztása és felületkezelése folytán környezetbarát termék. Minősége minden tekintetben kielégíti a vonatkozó magyar és európai normákat. A korszerű technikán, gyártás technológián felül közel negyedszázados tapasztalattal rendelkező szakembereink szakmai tudása és parketta gyárunk EN ISO szerinti minőségbiztosítási rendszere a garancia a magas használati értékű és kiváló minőségű BEFAG készparkettára.

 

No, de hagyjuk az írott szöveget, s íme a videó, melyből láthatjuk: hogyan is készül a szalagparketta a BEFAG Parkett Kft-nél Tapolcán.

 

Forrás: Bakonyerdő Zrt.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

40 milliárd fa - Szaúd-Arábia erdősít

Következő cikk

Ágoston Gyula elismeréseStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések