FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Elmarad a DOMOTEX DIGITAL DAYS 2021

A koncepciós szakasz kezdetén egy digitális DOMOTEX 2021 eseményt hirdettek meg a kiállítók támogatásával és elkötelezettségével. Néhány héttel az esemény dátuma előtt azonban jól látható egy bizonyos ‘digitális fáradtság’ és egyre nagyobb a vágy a személyes találkozókra ebben az iparágban is.

A digitális formátumok iránti kereslet mára kielégült. Továbbá a világjárvány ellenére – vagy részben annak következtében – a kiállítók ‘egészséges’ megrendelési állományról számolnak be.

A DOMOTEX DIGITAL DAYS 2021 különkiadással az volt a célunk, hogy aktív szerepet vállaljunk a jelenlegi válság alakításában. Jelenleg arra a következtetésre kell jutnunk, hogy minden megalapozott digitális ötlet és innovatív megközelítés ellenére a DOMOTEX helyszíni tapasztalata nem pótolható. Ezt figyelembe véve úgy döntöttünk, hogy májusban töröljük a DOMOTEX DIGITAL DAYS 2021 programot, és várjuk Önnel a következő DOMOTEX-et, amely hibrid eseményként kerül megrendezésre 2022. január 13. és 16. között, a kiállítás területén Hannoverben.

szerk: TJ, Forrás: DOMOTEX

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Országfásítás - Jó úton, az elődeink nyomán - a NEFAG-nál

Következő cikk

Egererdő: nyitunk!



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések