FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Erdőtisztogatás Gemencen


Fotók: Csontos Péter

A Gemenc Zrt. Pandúri erdészete a Bajai Parkerdő, a Vaskúti Parkerdő, valamint a Gemenci erdőt kettészelő 55. számú főút déli oldalán végezte el a hulladékmentesítést. A Tisztítsuk meg az országot! akció részeként az erdőgazdaság munkatársai arra törekedtek, hogy hozzájáruljanak a hulladékképződés csökkentéséhez, az illegális hulladéklerakás megelőzéséhez és a hulladékból létrejövő érték teremtéséhez.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) illegális hulladéklerakók felszámolását célzó programja részeként 2020-2022-ben négy ütemben tisztítanak meg közforgalmú területeket. Eddig több mint tízezer tonna illegális hulladékot számoltak fel a MÁV Zrt., a Magyar Közút Nonprofit Zrt., az erdészeti társaságok és a nemzeti parki igazgatóságok, az Országos Vízügyi Főigazgatóság és nyolc település közreműködésével.

Forrás: Gemenc Zrt.

Előző cikk

Petri Sarvamaa EP-képviselő: A Bizottság bolondként kezeli az északi erdőipart

Következő cikk

A holnap lakótereinek közös létrehozásaStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Gyászhír – Végvári Jenő [70]

Elhunyt Végvári Jenő, okleveles erdőmérnök, az Országos Erdészeti Egyesület tagja. Édesapánk 1977-ben végzett a Soproni Erdészeti és Faipari…
Tovább

Gyászhír – Reményfy László [93]

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik szerették és tisztelték, hogy Reményfy László, okleveles erdőmérnök életének 93. évében, november 16-án…
Total
0
Share