FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Faültetés leendő óvodapedagógusoknak

A Természetismeret és gyakorlata az óvodában II. tantárgy keretében a vírushelyzet, az online oktatás miatt idén nem a hallgatók, hanem a kurzust közel egy évtizede támogató szakmai partner, a Tanulmányi Erdőgazdaság képviselői és a tantárgy felelőse ültetett el közösen egy-egy facsemetét a hallgatóknak. A programban a TAEG részéről Dr. Sándor Gyula vezérigazgató, Bánáti László oktatási igazgató, Csapó József erdészetvezető és Gergácz Péter kerületvezető erdész, valamint a program szervezője Dr. Hartl Éva egyetemi docens működött közre.

A nappali és a levelező tagozatos másodéves óvodapedagógus hallgatók GPS koordinátás helykijelöléssel elültetett csemetéi beazonosíthatók, ezáltal a fejlődésük nyomon követhető. A csemetékkel a partnerek célja, hogy a hallgatók természetszeretetét, az erdő iránti érdeklődését, elkötelezettségét fokozzák, és a környezettudatosságot erősítsék.

Forrás: Soproni Egyetem BPK

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Erdőismereti vetélkedő zajlott - 555 középiskolással

Következő cikk

Denkstil: magyar fejlesztésű műemléki ablak



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések