FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Élet fája program indult Nógrádban

Szécsényben dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos megyei rendőrfőkapitány és munkatársai a Példakép Tábor diákjaival közösen ültették el az első fát.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság együttműködve az önkormányzatokkal a koronavírus elleni küzdelemre történő figyelemfelhívás céljából minden Nógrád megyei településre az erdészet által javasolt, a település természeti adottságainak megfelelő fajtájú facsemetét tervez elültetni, amely az „Élet fája” elnevezést kapja. A kezdeményezés célja, hogy figyeljünk egymásra, előzzük meg a vírus terjedését!

A program indításaként dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőr-főkapitány és a Szécsényi Rendőrkapitányság munkatársai az első fát a Szécsényi Forgách-kastély mögötti várkertben ültették el. A rendezvényen részt vettek a jövő generációjának tagjaiként az idén 10. alkalommal megrendezett Példakép Tábor résztvevői is, akiknek a szervezők felhívták a figyelmét az egészséges és  környezettudatos életmódra.   

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Kiss Dávid, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat képviselője, dr. Bablena Ferenc, a Nógrád Megyei Közgyűlés társadalmi megbízatású elnöke és Stájer László, Szécsény polgármestere

forrás: police.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

GINOP PLUSZ-1.2.1-21 felfüggesztve

Következő cikk

Rönkexport korlátozás érdekében nemzetközi aláírásgyűjtés zajlikStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések