FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Éltető erdő – természetfotó pályázat

A Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. a fenti címmel természetfotó pályázatot hirdet a működési területén található természeti szépségek bemutatására. A pályázaton bárki részt vehet, aki elfogadja a jelen kiírás feltételeit. A fotóknak az alábbi tájegységek valamelyikében kell készülniük: Hanság, Szigetköz, Rábaköz, Kisalföldi homokvidék, Sokorói-dombság.

Elsősorban olyan fotók beérkezését várjuk, melyeket a táj, a különféle természeti jelenségek, a különféle állat- és növényfajok, és azok élete ihlettek. A nagyvadfajokról (őz, gím- és dámszarvas, vaddisznó) készült pályaműveket külön kategóriában értékeljük. A fotókkal kapcsolatos kívánalom, hogy azok magas technikai színvonalon, nagy felbontásban (képenként maximum 6 MB fájlméret), megfelelő művészi érzékkel készüljenek.

A fotókat a kaegrt@kaeg.hu e-mail címre várjuk, a beküldési határidő 2021. augusztus 23.Egy pályázó legfeljebb 5 fotót küldhet be. A képfájlokat az alábbi séma szerint kell elnevezni: „vezetéknév_keresztnév_sorszám.jpg”.

A beküldés akkor érvényes, ha a pályázó az e-mail szövegében megadja a nevét, telefonos elérhetőségét, valamint a fotók készítésének időpontját, és helyét (legalább hónapos, illetve néhány kilométeres pontossággal). A pályázati felhívást megelőzően készült képek is beküldhetőek, amennyiben azok más versenyen még nem nyertek díjat. Részvételével a pályázó szavatolja, hogy az általa beadott képek szerzői jogával korlátozás nélkül rendelkezik.

Az egyes fotóknak címet is lehet adni, de ez nem kötelező.

A képek vágása, illetve a természetességet nem zavaró, egységes szoftveres korrigálás megengedett, viszont nem szabad a fotók egyes részeit külön módosítani, manipulálni.

A beküldött munkákat Alexay Zoltán, és Greguss László fotóművészek segítségével bíráljuk el a beküldési határidőt követő héten. Az eredményeket az értékelést követően a www.kaeg.hu weboldalon és társaságunk Facebook-oldalán tesszük közzé, valamint a nyerteseket a megadott e-mail címen értesítjük.

A pályaművekből az „Egy a Természettel” – Vadászati és Természeti Világkiállítás kísérőrendezvényeként egy kiállítást rendezünk szeptember 18-án, a Magyalosi Lőtéren.

A pályázat első három helyezettje értékes nyereményben részesül.

A pályázók nevezésükkel hozzájárulnak ahhoz, hogy beküldött képeiket a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. térítésmentesen nyilvánossá tegye, illetve felhasználja dekorációs és illusztrációs célokra. A fotókat – a szerző nevének feltüntetésével – különböző internetes és nyomtatott anyagainkban használhatjuk fel.

Bízunk benne, hogy felhívásunkkal, valamint az elkészülő képek közzétételével hozzájárulhatunk a Kisalföld természeti szépségeinek széleskörű ismertté tételéhez.

forrás: KAEG Zrt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Nyír rétegelt-lemez dömpingellenes vám kivetése

Következő cikk

Közbirtokossági erdőgazdálkodás Erdélyben



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések