FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Jótékonysági futóverseny és családi nap a Budakeszi Vadasparkban 09-04-én

Szeptember 4-én, szombaton „Fuss, Forest!” néven rendez jótékonysági futóversenyt a Budakeszi Vadaspark a Pilisi Parkerdő Zrt.-vel, az Örökerdő Alapítvánnyal és a CoffeeRun-nal együttműködésben. A versenyen gyermekek és felnőttek, hobbi és profi futók is indulhatnak. Így egyúttal az új mosómedve-kifutó megépülését támogathatják, mert a nevezési díjakból befolyó teljes összeget erre a célra fordítják. A Vadasparkba látogatók pedig a családi nap keretében ismeretterjesztő, látványos és interaktív programokon vehetnek részt.

Hét távon a Budai-hegyek ölelésében

A futóversenyen kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a számukra megfelelő távot. A 350 méter hosszú Süni és a Mosómaci futamok az óvodások és a kisiskolások versenye, míg az Aranysakál 2000 méteres futamára a felső tagozatos diákok jelentkezhetnek.

A nagyobb és edzettebb futók három, frissítőpontokkal ellátott távon, a Budakeszi Vadaspark körüli erdőkben mutathatják meg rátermettségüket. A leghosszabb táv a 21 km-es Hiúz félmaraton, ahol a versenyzők a Budai-hegyek páratlan szépségével és hangulatával is találkozhatnak. Ezen kívül a 4 km hosszú Tűzróka és a 11 km-es Vadmacska futamra is lehet nevezni.

Az egyéni versenyszámok mellett a Farkasfalka futamra a családok jelentkezését várják a szervezők.

A Fuss, Forest! Jótékonysági Futóversenyre az Erdei Futás hivatalos oldalán lehet nevezni, augusztus 28-áig.

Mosómedve tréning és interaktív programok

Szeptember első szombatján azoknak is érdemes a parkba látogatni, akik szórakoztató, természetközeli kikapcsolódásra vágynak. Ugyanis a nap folyamán sor kerül egy mosómedve tréningre, ahol Salamon előadja legújabb trükkjeit. A nagyközönség előtt pedig elsőként mutatkozik be Gordon, a Vadaspark új mosómedvéje is. Mindemellett a mosómedvék életével interaktív és izgalmas játékok segítségével lehet megismerkedni.

Adományozni máshogy is lehet

Akinek fontos a mosómedvék ügye és az állatok mindennapi boldogsága, jóléte, az máshogy is hozzájárulhat a mosómedve-kifutó megépítéséhez. A Budakeszi Vadaspark adománygyűjtésén már egy fagyi árával is segíthetjük a projekt megvalósulását.

A támogatásokat a Budakeszi Vadaspark hivatalos bankszámlaszámára lehet elküldeni.

A Budakeszi Vadaspark a beérkezett adományokat és a futóverseny bevételeit 100%-ban az új mosómedve-kifutó megépítésére fordítja. A gyűjtés előrehaladását a felhívás hivatalos oldalán folyamatosan nyomon lehet követni. A Vadaspark minden segítségnek nagyon örül és számít az állat- és sportbarátok támogatására.

A Budakeszi Vadaspark és az adománygyűjtés hivatalos honlapja.

Az Erdei Futás hivatalos honlapja.

A Fuss, Forest! Jótékonysági Futás Facebook eseménye.

További részletek a Budakeszi Vadaspark oldalán.

Forrás: Parkerdő Zrt., BKVP

1 megjegyzés

Hozzászólások lezárva.

Előző cikk

Design Management Díj

Következő cikk

Műalkotások motorfűrésszel



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések