FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Design Management Díj

A Magyar Formatervezési Tanács feladatai közé tartozik az általuk 2009-ben alapított Design Management Díj (DMD) pályázat kezelése.

A DMD célja bemutatni, hogy a design alkalmazása és szakszerű menedzselése milyen jelentős szerepet tölt be egy szervezet eredményességében, és hogyan növeli annak versenyképességét.

A díjra bárki jelölhet szervezetet – akár a sajátját is –, az eddigi díjazottak között ugyanúgy akadtak kis- és középvállalatok, mint nonprofit intézmények, designnal foglalkozó vagy kereskedelmi profilú cégek.A díjazottakról felkért bírálóbizottság dönt négy értékelési szempont alapján (a design integrációja, innováció, a design alkalmazása és a design hatékonysága).

A képeken a DMD egyik tavalyi díjazottja, a Plydesign Kft. bútorai láthatók. (Fotó: Hernád Géza)

A díjak átadására a Magyar Formatervezési Díj ünnepélyes díjátadó gálájának keretében (a Budapest Desig Week idején) kerül sor, a DMD díjazottjai elismerő oklevélben és 1 millió forintos pénzjutalomban részesülnek.


Az október 8. és 17. között megrendezett idei Budapest Design Week témája a New Standards lesz, a programok pedig újra hibrid, offline-online verzióban érkeznek majd.A 2020-as évben kezdődött világjárvány döntően átalakította világunkat: megváltoztak kapcsolattartási és vásárlási szokásaink, előtérbe kerültek a helyi termékek, árucikkek, felértékelődött a társadalmi kapcsolatok, az összetartozás szerepe.Az új normákra adott válaszok közül mutatjuk be a legjobbakat a magyar designipar alkotóitól.
Részletes információk: https://budapestdesignweek.hu/2020/

forrás: MFT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Még több forrás az erdőtelepítések támogatására

Következő cikk

Jótékonysági futóverseny és családi nap a Budakeszi Vadasparkban 09-04-én



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

HOMAG okos élzárás

A HOMAG új, okos élzárási technológiáját üdvözlik a bútorgyártók. A kézművesség iránti megbecsülés egyre inkább növekszik, ami olyan…