FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Pro Architectura díj

Még lehet pályázni a 2021-es Pro Architectura díj elnyerésére. Az egymillió forint pénzjutalommal járó elismerésre épített környezetünk minőségi alakítása és megőrzése érdekében kifejtett tevékenységgel és nívós alkotással lehet pályázni.

A Miniszterelnökség ebben az évben is kiírta a Pro Architectura pályázatot, amelyet 2015-ben azzal a szándékkal újított meg, hogy elismerésben részesítse azokat, akik bármilyen módon hozzájárulnak építészeti környezetünk jobbá tételéhez. Idén is több kategóriában pályázhatnak a szakemberek a díjra, valamely jeles építészeti városépítészeti, tájépítészeti, belsőépítészeti alkotás létrehozásában kifejtett építészeti-tervezői tevékenységgel, az építészeti közélet és oktatás területén elért kiváló eredményekkel, valamint kiemelkedő színvonalú építtetői és kivitelezői munkával. Az egyéni vagy csoportos pályázatok a www.proarchitectura.hu weboldalon nyújthatóak be.

A Pro Architectura díj a magyar építészeti kultúra népszerűsítésében, a minőségi épített környezet létrehozásában, az építészeti értékek megóvásában, és az építészeti szemléletformálásban kifejtett tevékenységért, valamint a Nemzeti építészetpolitika céljai érdekében elért kiemelkedő eredmények elismeréseként adományozható.

A díj átadására 2021. októberében, az Építészet Világnapja és az Építészet Hónapja rendezvény sorozathoz kapcsolódóan kerül sor. A díjhoz egymillió forint összegű pénzjutalom és az adományozást igazoló oklevél jár. A pályázatok benyújtásának határideje 2021. szeptember 5. vasárnap éjfél. A formai követelményekről és a további tudnivalókról a Pro Architectura díj weboldalán lehet tájékozódni.

forrás: TervLap

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Online Számla változások

Következő cikk
10 and 10 banknotes on brown wooden table

Magyar Multi Program



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Durva közúti baleset

Egy erdészeti traktor karambolozott egy személyautóval Vas vármegyében, április 4-én. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szentgotthárdi karambolt követően…