FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

küchenwohntrends & möbel austria, Salzburg

Kettős vásár Salzburgban október 6-8. között. Konyha, étkezés, lakás.

Az ötödik közös küchenwohntrends és a möbel austria október 6-8. között ez a bevált megoldás már régóta létrejött. Minden érintett örül, hogy a konyhára, étkezésre és lakásra vonatkozó rendezvény zajlik. Az előkészületek nagyrészt befejeződtek, és a foglalási állapot kiváló. A konyha- és lakberendezési vásár duó célorientált, divatosan és átfogóan szólítja meg a szakkereskedelmet, a kereskedelmet, az ingatlanforgalmazókat és a projektfejlesztőket, és felkelti a vágyakat ezekben a célcsoportokban mind a vadonatúj termékek, mind a tudás iránt. A 2021-ben létrehozott „Pódiumesemények” ismét ragyogni fognak a csúcsminőségű témákkal és előadókkal, és alig van más olyan üzleti esemény, ahol a jó üzlet ilyen szorosan összekapcsolódik a tudás átadásával.

Akár Ausztriából, Németországból, akár sok más országból érkezik: Élőben fogja megtapasztalni a konyha-, bútor- és bútoripar „ki kicsodát”, piacvezetőket, erős márkákat és az okos újoncokat. Különösen ajánljuk Önnek központi vásári témánkat: a lakó-, illetve életterületek egyre nagyobb összevonásának tendenciáját. Minden kiállító a helyszínen van, így megismerheti a jelen és a jövő trendjét. Így fogjuk közösen alakítani a jövőt Salzburgban – és sikeres vállalkozást kezdeményezni az Ön számára.

Forrás: wohninsider.at

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Felértékelődik a biomassza szerepe

Következő cikk

Cégek természetbarát működése, az üzlet zöld jövője



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések