FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Megjelent a Forest Information Billboard 4/2021

Az ENSZ Fabizottsága megjelentette a Forest Information Billboard negyedéves digitális kiadványuk idei utolsó lapszámát. Mi történik a régióban? Tartsa magát naprakészen, a Billboard követésével. További információkat, beleértve a Billboardban való közlésre szánt anyagküldés feltételeit, valamint a korábbi számokat is megtalálja.

  • A lapszám kiemelt eseménye: Foresta2021 – az ENSZ-EGB Erdészeti és Faipari Bizottságának (COFFI) és a FAO Európai Erdészeti Bizottságának (EFC) közös ülése, 2021. november.
  • UNECE hírek: tegyen ígéretet a Fák a városokban kihívásban és csatlakozzon a fenntartható városi erdőgazdálkodással foglalkozó informális szakértői hálózathoz, olvasson a Foresta2021 kísérő rendezvényeiről és a boreális erdőkkel kapcsolatos tevékenységekről.
  • Mi történik ma: tájékozódjon az erdészetről és a genetikáról, az erdészetről és a digitalizációról, az erdei oktatásról, az erdőpiaci / fapiaci fejleményekről, a városi erdészeti kezdeményezésekről és sok más izgalmas hírről, amelyeket erdészeti közösségünk osztott meg velünk.
  • Új kiadványok, cikkek, jelentések és szabályozási frissítések
  • Közelgő események

szerk: Tóth János, forrás: UNECE/FAO Forestry and Timber Section

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

EU fakitermelése nő

Következő cikk

Fás legelők vizsgálata




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version