FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Online lesz a Magyar Asztalos

A Magyar Asztalos életében új korszak kezdődik 2022 januárjától. Egy 30 éves történet vesz új irányt azzal, hogy a havonta megjelenő szakmai kiadvány átköltözik az online térbe.

Természetesen, mi magunk is szomorúan vesszük tudomásul, hogy a jövő évtől nem vehetjük kézbe a nyomdaillattal átitatott kiadványt. Annak viszont örülünk, hogy a lap tovább él, s hogy hűséges előfizetőink nem csupán cikkeinket érhetik el majd a faipar.hu weboldalon, de minden hónapban írásainkat összefűzött formában, magazinként is átlapozhatják a digitális térben.

Döntésünkben szerepet játszott a papírár és ezzel párhuzamosan a nyomda-, továbbá a postaköltség drasztikus emelkedése. Osztottunk, szoroztunk, s végeredményben arra jutottunk, hogy mindezeket a költségeket nem szabad az előfizetőkre terhelni. A koronavírus-járvány kezdetén próbálkoztunk a kéthavi megjelenéssel, ám ezt most nem tartjuk követendő megoldásnak. Továbbra is szeretnénk önöket folyamatosan tájékoztatni a szakmai újdonságokról és tapasztalatokról, az asztalosszakmával és a faiparral összefüggő érdekességekről.

Ennek pedig csakis abban az esetben tudunk megfelelni, ha a Magyar Asztalos – a jelenlegi kor szellemében – az online térbe költözik – és ott él tovább! Számítunk az önök megtisztelő együttműködésére és támogatására az új úton is!

forrás: Magyar Asztalos szerkesztősége

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

IKEA Németország: 2021-ben dupla online árbevétel

Következő cikk

Tűzifa kínálat az erdőgazdaságoknál



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések