FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Kárpát-medencei Magyar Erdészdiák Találkozó és Tanulmányút

Egy korábbi találkozón készült csoportkép

2022. április 24. és április 30. között lesz idén a 44. Kárpát-medencei Magyar Erdészdiák Találkozó és Tanulmányút. Forrásaink sajnos az idén is szűkösek, így kérjük a támogatók segítségét.

Április 24-i kezdéssel és április 30-i zárással, az idei évben 44. alkalommal kerül megrendezésre a Kárpát-medencei Magyar Erdészdiák Találkozó és Tanulmányút. A már több mint 20 éve, hallgatók által szerveződő találkozó keretében brassói és soproni erdőmérnök hallgatók ismertetik meg egymással Magyarország és Erdély erdészeti tájait. Tavasszal a soproni, nyáron pedig a brassói diákok rendezik meg az összejövetelt. Idén tavasszal a Dunántúli-középhegységbe teszünk látogatást.

A jelenlegi forrásaink sajnos az idei évben is túl szűkösek és a programokkal járó költségek túl nagyok ahhoz, hogy a már hagyománnyá váló diáktalálkozó támogatói segítség nélkül, töretlen színvonalon kerülhessen megrendezésre.

Amennyiben az Önök társasága anyagi, nem anyagi hozzájárulásával tudná rendezvényünket támogatni, kérjük, hogy az alábbi elérhetőségek bármelyikén szíveskedjenek jelezni számunkra ezt.

Vendéglátóink és támogatóink kivétel nélkül felkerülnek az aktuális diáktalálkozóra készíttetett valamennyi emlék pólóra, ami nem csak a soproni, de a brassói egyetem diákjai között is hirdetné támogatói szellemét.

A támogatásokat az Országos Erdészeti Egyesületen keresztül fogadjuk és kezeljük.

Támogatását az alábbi címre várjuk:

Országos Erdészeti Egyesület
Forint folyószámla száma: 10200830-32310126-00000000
Közleményben: Brasso-Sopron /  Cégnév vagy Név

Abban az esetben, ha nem áll módjukban támogatást nyújtani nekünk; köszönjük, hogy levelünk elolvasásával időt szakított ránk.

Üdvözlettel: Chudi Levente – erdőmérnök hallgató
Elérhetőség /tel.: 0620/3301065
E-mail: brasso.sopron1998@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

2000 db új fát ültet a FŐKERT Rákoshegyen

Következő cikk

10 dolog, amiért imádjuk az erdőketStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések