FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Új utak menti fásítások tendere

A kiskunhalasi Regreen Field Kft. ültethet növényeket, majd gondozhatja azokat a Kelet-magyarországi új utak mellett, nettó 2 milliárd 82 millió forint keretösszeg erejéig. A keret 70 százalékára vállal lehívási kötelezettséget a NIF. A nyílt tender eredményét az ajánlatkérő NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A növénytelepítés a projektek záráshoz szükséges, de a konkrét utakat nem jelöli meg a közlemény. Viszont közli a kért növényeket és azok mennyiségeit, amelyek a következők:

  • kétszer iskolázott sorfák és/vagy parkfák ültetése (több méret), utógondozása, törzsvédelme, 12 850 darab;
  • évelő dísznövények, virágok ültetése utógondozással, 50 000 darab;
  • fenyők ültetése, utógondozása, 1 558 darab;
  • cserjék ültetése, utógondozása, 625 000 darab;
  • füvesítés és utógondozása, 18 000 négyzetméter;
  • erdősítés és utógondozása, 40 000 négyzetméter.

A nyertessel március 23-án kötött szerződést a NIF.

Indult még a közbeszerzésen a kecskeméti Kefag Kiskunsági Erdészeti és Faipari Zrt., a visegrádi Pilisi Parkerdő Zrt., továbbá a budapesti Garden Kertészeti és Erdészeti Szolgáltató Kft. is.

forrás: napi.hu

Előző cikk

Nyitott Asztalos Műhelynap

Következő cikk

Tűzgyújtási Tilalom változásaStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Gyászhír – Végvári Jenő [70]

Elhunyt Végvári Jenő, okleveles erdőmérnök, az Országos Erdészeti Egyesület tagja. Édesapánk 1977-ben végzett a Soproni Erdészeti és Faipari…
Tovább

Gyászhír – Reményfy László [93]

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik szerették és tisztelték, hogy Reményfy László, okleveles erdőmérnök életének 93. évében, november 16-án…
Total
0
Share