FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

bALEK-hét 2022 – szponzorokat keresnek

A balek 10 parancsolat fentiek szerinti rajzolt változata 10 elemű sorozatának 10 példányát kisorsoljuk azok között, akik a FATÁJ bejegyzését megosztják oldalukon/profiljukon (és ennek tényéről küldenek a hirlevel@fataj.hu címre egy képernyőfotót)! Határidő: 2023. június 30. éjfél

A Soproni Egyetem Erdőmérnöki Karának hallgatói ez évben is megszervezik a két évszázados múlttal rendelkező selmecbányai alapokra épülő balekhetüket. A balekhét, mint gólyahét, 2022. augusztus 28. és szeptember 2-a között, 214. alkalommal kerül megrendezésre.

Ebben a pár napban a közös programok főbb célja, hogy az újonnan érkező elsőévesek minél jobban megismerkedjenek az UNESCO-világörökség részét is képező selmeci-soproni diákhagyományokkal, Sopron városával, illetve vidám, de koordinált módon, feladatok keretein belül összekovácsolódjanak egymással és a továbbiakban támaszként szolgáló felsőbb évfolyammal. Így az első tanítási napot nem kívülálló, elveszett gólyaként élik meg, hanem egy bajtársias, összetartó közösség tagjaként és biztos alapot nyújtanak a hagyományok jövőbeni fennmaradásához, továbbadásához.

A balek 10.parancsolat fentiek szerinti rajzolt változata 10 elemű sorozatának 10 példányát kisorsoljuk azok között, akik a FATÁJ bejegyzését megosztják oldalukon/profiljukon (és ennek tényéről küldenek a hirlevel@fataj.hu címre egy képernyőfotót)! Határidő: 2022. május 31. éjfél

Sajnálatos módon mind az évfolyam, mind az egyetem anyagi forrásai szűkösek, így évről-évre egyre nagyobb kihívás e hét megszervezése. Azért, hogy a Soproni Egyetem Erdőmérnöki Karának balekhete a 2022-es évben is töretlen színvonalon megrendezésre kerülhessen, támogatókra van szükségünk.

Bármilyen anyagi vagy nem anyagi támogatás hatalmas segítség a szervező évfolyam számára. Támogatóink felkerülnek az erdőmérnöki kar és az Országos Erdészeti Egyesület honlapjára, valamint a balekhét emlékpólójára, amit két évfolyamból mintegy 200 fő fog viselni az ország számos részén, ezzel is hirdetve a támogató cég/személy szellemiségét, jó hírét.

Amennyiben hozzájárulásával támogatni tudná rendezvényünket, kérjük, hogy az alábbi elérhetőségek valamelyikén szíveskedjék jelezni azt felénk.

A támogatásokat az Országos Erdészeti Egyesületen keresztül fogadjuk és kezeljük.

Támogatását az alábbi címre várjuk:

Országos Erdészeti Egyesület
10200830-32310126-00000000 (K&H Bank)
Közleményben: balekhét 2022

Abban az esetben, ha nem áll módjukban támogatást nyújtani nekünk, köszönjük, hogy levelünk elolvasásával időt szakított ránk!

A balek 10.parancsolat fentiek szerinti rajzolt változata 10 elemű levelezőlap sorozatának 10 példányát kisorsoljuk azok között, akik a FATÁJ bejegyzését megosztják oldalukon/profiljukon (és ennek tényéről küldenek a hirlevel@fataj.hu címre egy képernyőfotót)! Határidő: 2022. május 31. éjfél)

Elérhetőségek:

Ujpesti Krisztián III. emh. +36 30 419-9263
Som Alexandra Judit III. emh. +36 30 779-2003
E-mail: balekhet2022@gmail.com
Levelezési cím: Ujpesti Krisztián, 9400 Sopron, Ady Endre út 5.
(borítékon kérjük feltüntetni: balekhét 2022)

rajzok: V. Farkas Ágnes okl. faipari mérnök, belsőépítész
A balek 10.parancsolat fentiek szerinti rajzolt változata 10 elemű sorozatának 10 példányát kisorsoljuk azok között, akik a FATÁJ bejegyzését megosztják oldalukon/profiljukon (és ennek tényéről küldenek a hirlevel@fataj.hu címre egy képernyőfotót)! Határidő: 2022. május 31. éjfél

Forrás: SoE EMK 214. Firmaévfolyam

Előző cikk

Nyárköszöntő futóverseny a Zselici Csillagparkban

Következő cikk

Tesztelőket keres a Festool



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések