FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

53. Európai Erdész Biatlon – támogatókat keresünk

Az EFNS versenyen kizárólag európai erdészetek, erdőtulajdonosok, fakitermelésben dolgozók és erdészeti tanulmányokat folytató hallgatók vehetnek részt. A Soproni Egyetem hat hallgatója is indulni fog, ezúton keresik a lehetséges támogatóikat, szponzoraikat.

A FATÁJ szerkesztősége az alábbi megkeresést kapta:

Tisztelt FATÁJ szerkesztőség!

A Soproni Egyetemről lehetőségem van öt hallgatótársammal elindulni a 2023 február 5-11. között Szarajevóban megrendezésre kerülő 53. Európai Erdész Biatlon versenyen (EFNS = Europäische Forstliche Nordische Skiwettkämpfe)

A versenyen kizárólag európai erdészetek, erdőtulajdonosok, fakitermelésben dolgozók és erdészeti tanulmányokat folytató hallgatók vehetnek részt. 

Klasszikus és freestyle stílusban, valamint váltóban is indulnánk. Ezzel már a negyedik évben tudnánk Sopronból hallgatói csapatot indítani az EFNS-en, azonban a verseny költségei miatt hallgatóként anyagi támogatásra van szükségünk.

A kérésem/kérdésem az lenne, az Egyetem sportegyesületének a SMAFC-nak a számlájára tudunk támogatói pénzt gyűjteni, lévén szakmai versenyről szó, megosztana esetleg egy cikket a fatáj oldalán a támogatási kérelmünkről? 

Ahová a támogatást várjuk:

Név: Soproni Műegyetemi Atlétikai és Football Club
Számlaszám: 11737083-22858801
Közlemény: Sífutó verseny

Ez pedig a verseny hivatalos oldala: https://www.efns.eu/

Előre is köszönjük!

Tisztelettel:

Takács András – erdőmérnök hallgató, telefon: (20) 429-7252, email

Előző cikk

Olvasókabin a Csinger-völgyben

Következő cikk

Emlékkeresztek Magyarországon



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Durva közúti baleset

Egy erdészeti traktor karambolozott egy személyautóval Vas vármegyében, április 4-én. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szentgotthárdi karambolt követően…