FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Faiparos bALEKhét támogatóit keresik

A Soproni Egyetemen idén augusztus végén ismét megrendezik a bALEKhét eseményeit, amely során az elsőévesek megismerkedhetnek az UNESCO által szellemi kulturális örökségnek nyilvánított Selmeci Diákhagyományokkal és nem utolsó sorban egymással.

Kérjük, amennyiben lehetőségük adott, támogassák több száz éves hagyományainkat legalább egy megosztással, segítsenek Nekünk abban, hogy az idei bALEKhét is a frissen érkező diákok életének legszebb hete legyen, ami sosem volt még ilyen jó!

A SOE Faipari Mérnöki és Kreatívipari Karra jelentkező diákoknak, mi harmadévesek (a 65. Faiparos Évfolyam) mutatjuk be az egyetemet, a hagyományaik alapjait és Sopron városát egy tartalmas, hasznos hét keretén belül.

Tervezett programok:

– Ismerkedős este
– Sopron városának megismerése
– Erdei túra a Lővérekben, bográcsozással egybekötve
– Diákhagyományaink megismertetése
– Segítségnyújtás tárgyfelvételben, beiratkozásban és kollégiumi elhelyezésben.

A rendezvények finanszírozása a szervező évfolyamra hárul, így szeretnénk kérni az Ön segítségét, hogy megvalósíthassuk ezt a felejthetetlen programsorozatot. Minden támogatást hálásan és köszönettel fogadunk. Támogatóinkat feltüntetjük hetvenötezer forint vagy nagyobb értékű hozzájárulás esetén pólóinkon, melyeket egész héten viselni fognak az elsőévesek.

Továbbá az összes támogatót feltüntetjük a bALEK újságban, és egyéb sajtóanyagokon.

A támogatásokat itt fogadjuk:
Faipari Egyetemi Kutatásért Alapítvány
Adószám: 18230044-1-43
bankszámlaszám: 12001008-00154835-00100003
megjegyzés: Balekhét támogatás
elnök: prof. dr. Alpár Tibor

További információ a 65.faiparosevfolyam@gmail.com-on kérhető.



Köszönettel: a 65. Faiparos Évfolyam nevében


FATÁJ kiegészítés:
Mint minden évben, a szervezők most is kénytelenek támogatókat keresni a – a jelenlegi gazdasági helyzet viszont továbbra sem kecsegtet sok jóval.
Egykori soproni erdőmérnök hallgatóként és a FATÁJ szerkesztőjeként kérlek benneteket, ha módotokban áll bármilyen formában és mértékben hozzájárulni az idei bALEKhét sikerességéhez, segítsétek az ifjúságot!

borítókép: Freskó – Vaski László (’89-91) NYME RK alagsor

Előző cikk

Öko-építkezés alapjai - Pereszteg

Következő cikk

Erdészeti szaporítóanyagok jogi környezete



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések