FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Fakitermelő mentése helikopterrel

Kedden ismét komoly “hegyi mentésben” volt a miskolci mentőhelikopter. Az erdőben, fakitermelés közben ért súlyos baleset egy favágót, a helyszín autóval nem volt megközelíthető.

Alkalmas leszállóhelyet szintén csak távolabb sikerült találni, az időközben már a beteghez megérkező gönci mentőegység megkezdte a beteg ellátását, és folyamatosan navigálta a helikoptert. A helyszínt végül Szinyei Róbert erdész segítségével közelítette meg a helikopter személyzete részben terepjáróval, majd az út egy részén már gyalogosan.

A helikopter indításával párhuzamosan mentésirányítóink által riasztásra került a Rendőrség és Katasztrófavédelem is, ők szintén a sérült felkutatására indultak. Végül ellátást követően remek csapatmunkával közös erővel jutottak el Bajtársaink előbb a mentőautóhoz, majd a helikopterhez, így végül stabil állapotban szállították kórházba az életveszélyes sérültet.

Óriási köszönet Róbertnek és két segítőjének, a Tűzoltó és Rendőr Bajtársainknak, valamint természetesen a gönci mentőegységnek! Ismét egy remek csapatmunka, gratulálunk!

fotók, forrás: Magyar Légimentő Nonprofit Kft.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Hódmezővásárhely - hulladékfa gyűjtés

Következő cikk

Észtország tűzifa piaca



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések