FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Tragédia az erdőben

Felborult egy erdészeti munkagép Mikóháza határában – meghalt a sofőr. Az eset körülményeit a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság vizsgálja, bűncselekményre utaló jel nem merült fel.

A hegyoldalról leborulva, a fák között, a kerekein állt meg egy erdészeti munkagép a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Mikóháza határában. A sátoraljaújhelyi hivatásos tűzoltók a jármű benyomódott tetőrészét roncsvágóval levágták, a további dőlését pedig egy erőgéppel megakadályozták. A munkagépből a raj a társszervekkel közösen egy embert emelt ki, őt a hegyoldalból felhúzták, és a mentőknek átadták. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett – közölte a katasztrófavédelem.

Mint megtudtuk, a munkagép hirtelen megállt, majd hátrafelé kezdett gurulni és ezután borult fel. Érdeklődésünkre a megyei rendőr-főkapitányságon elmondták: a munkagépben ülő, 50 éves férfihez mentőautó és helikopter is érkezett, mindent megtettek a megmentéséért, de sajnos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a szakszerű ellátás ellenére elhunyt.

forrás: BOON

Előző cikk

Finnország: önkéntes adományok az erdészeti ágazat támogatására

Következő cikk

Lakberendezés - mesterséges intelligenciávalStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share