FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Hódmezővásárhely – hulladékfa gyűjtés

November 7-től lehet kérelmezni, de csak az erdész felügyelete és irányítása mellett lehet szedni a hulladékfát a Kása-erdőben.

– November 7-étől fogadják be a nyesedékfa gyűjtés iránti kérelmeket a vásárhelyi önkormányzatnál – tudtuk meg Gyöngyösi Ferenc alpolgármestertől. Kizárólag a Kása-erdőre adnak ki engedélyt, s a nyesedékfa gyűjtést Szuromi Tibor erdész fogja a helyszínen felügyelni.

Egy kérelmező maximum 5 mázsa nyesedékfát gyűjthet össze (azaz szó sincs favágásról), s azt a helyszínről saját magának kell elszállítania. A város ezzel is segíti a legrászorultabbakat.

Az alpolgármester hozzátette, hogy a nyesedékfa gyűjtésre jövő február végéig-március elejéig lesz lehetőség.

forrás: hódpress 10-20

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

VárosFa Program - Veszprém

Következő cikk

Fakitermelő mentése helikopterrelStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Gyászhír – Szélessy György [78]

Szomorúan értesítjük olvasóinkat, hogy Szélessy György, az Életfa Emlékplakett Bronz fokozatával kitüntetett erdésztechnikus, az FM Erdőrendezési Szolgálat egykori…
Tovább

Gyászhír – Kenyeres Pál [80]

Mély fájdalommal értesítjük olvasóinkat, hogy Kenyeres Pál faipari gépészmérnök, erdésztechnikus, a hazai falemezipar és fakereskedelem jó ismert személyisége,…