FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

MPex anyagmozgató átadása

A Grassmaster Kertészeti Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság szentkirályi telephelyén átadásra került egy anyagmozgató gép a GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-03812 projekt és a Duna Faktor Zrt. Széchenyi Mikrohitel Go konstrukció önrészfinanszírozásában.

Az átadón részt vett Matula Csaba az Mpex Robotics Kft. részéről, Völgyesi Ildikó a Duna Faktor Zrt. részéről és Nágel Péter a Grassmaster Kft. részéről.

Az Mpex típusú anyagmozgató gép egy rendkívüli innovációnak számít a szakmában. A leghatékonyabb eszköznek számít a talaj speciális területekre vagy háztetőkre juttatására. Kiküszöbölhetők a munkaigényes módszerek, szinte minden tereptípuson, nehezen hozzáférhető területeken is bevethető, ezáltal az értékes daruzási idő is megtakarítható. Amellett, hogy gyorsabb, az egész folyamat hatékonyabb, ami minimalizálja a teljes költséget. Ezzel az eljárással kiválthatók a munkaigényes módszerek és a felesleges berendezések.

(x) Grassmaster Kft.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Újszülöttek saját fái Békésen

Következő cikk

Elszabadult tűzifa-árak



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Durva közúti baleset

Egy erdészeti traktor karambolozott egy személyautóval Vas vármegyében, április 4-én. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szentgotthárdi karambolt követően…