FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Újraindulás és Megújulás Zöld Innováció az Építőiparban

A Grassmaster Kertészeti Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság a VEKOP Versenyképes Közép-Magyarország Programban nyert 16,95 millió forint visszatérítendő támogatást a “Működési stabilizáció, eszközfejlesztés, munkahelyteremtés” című projektjére. A pályázat a Magyar Állam és az Európai Unió támogatásával jött létre.

Az Működési stabilizáció, eszközfejlesztés munkahely teremtés projekt a Széchenyi 2020 – Versenyképes Közép-Magyarország Program keretében valósul meg.

Az 16,95 millió forint európai uniós támogatás segítségével új, korszerű gépek beszerzése valósult meg továbbá irodánk IT fejlesztése.

A beruházásnak köszönhetően a pandémia ellenére cégünk 13 darab munkahelyet tud megőrizni, és további 2 munkahelyet teremt.

(x) Grassmaster Kertészeti Kft.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Fabunio tisztségviselői – 13

Következő cikk

Hazai megújulóenergia-termelés finanszírozása



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Gyászhír – Pintér Ottó Sándor [67]

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy Pintér Ottó Sándor okleveles erdőmérnök, nyugalmazott erdészeti igazgató, az Országos Erdészeti Egyesület Kaán Károly-emlékéremmel…