FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Paliszander Házivásár 2022.

A Paliszander Kft a hazai faipari gép és szerszám értékesítés egyik legrégebbi és a mai napig is meghatározó szereplője. Klasszikus asztalosipari portfólió adja a kínálat gerincét, ami több nagynevű márkát is felölel. A belga ROBLAND robosztus ipari gépekkel, míg a CMT profi szerszámokkal szolgálja ki a faipari piacot.

A sornak azonban nincsen még vége, hiszen említhetjük a Virutex ipari felhasználásra alkalmas kisgépeit és az OAV kiválóságait az élzárógépek területén. Ugyanakkor elmondható, hogy teljes spektrumát képviselik a fa és asztalosipar számára szükséges technológiáknak.

Legyen szó alap gépekről, CNC technológiáról vagy akár szerszámokról.

Minden szakterületről jellemző náluk, hogy a megfizethető minőség mellett, különleges, sok esetben a szegmens kiemelkedő márkáját is képviselik.

Erre talán a legjobb példa a világ első számú ácsipari gépeit gyártó Mafell képviselete.

A német családi vállalkozás a non plus ultra az ácsipari gépek között. A Paliszander továbbá a forgalmazója a Comatic előtolóknak és kézi élzárógépeknek is, melyek a piacon kiemelkedően minőségi terméknek számítanak. Az ilyen és ehhez hasonló prémium kategóriájú és nagy szakmai ismeretet igénylő márkákat csak elhivatott kereskedők veszik fel a palettára.

A rendezvény idén november 17-20. várja majd az érdeklődőket. Az esemény egyszerre zajlik majd a virtuális térben és a Paliszander Kft bemutatótermében.

Így élőben, akár munka közben is kipróbálhatók lesznek azok a gépek, melyek felkeltették érdeklődésünket. A bemutatóterem az esemény első három napján tart nyitva (csütörtök, péntek, szombat), ugyanakkor regisztráció mindenképpen szükséges!

IDE KATTINTVA JELEZHETI RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKÁT!

A szervezők óriási kedvezményekkel készülnek:

  • ipari gépekre 10 – 20 % kedvezmény + akár CMT ajándékcsomag
  • szerszámokra 10-25 % kedvezmény
  • kézigépekre 15% kedvezmény

Online, akár otthonról a fotelból is kényelmesen leadhatjuk a megrendeléseinket webáruházban és kihasználhatjuk a vásár adta kedvezményeket, melyek bizonyos termékeknél akár 50 % is lehet.

A webshopos fiókjába vagy regisztráljon, és zsebelje be a kedvezményeket IDE KATTINTVA.

 www.paliszander.hu

(x)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Precízen gyalult fatermékek az ERDÉRT-től

Következő cikk

Napbárka kiállítás Sopronban



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések