FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Faipari gépek árverése

Licitre fel! Egy komplett korszerű bútorgyár teljes gépparkját vásárolhatjuk meg a Paliszander Kft. jóvoltából A hazai kereskedői szcéna világában először vehetünk részt összetett börzén, ahol faipari gépekre szabadon licitálhatunk majd.

Az európai piacon ismert és kedvelt értékesítési formára idehaza is van igény, de többnyire nemzetközi oldalakat nézegetnek az asztalosok.

A Paliszander Kft munkatársai most egy komplett bútorgyártó üzemet hoznak el nekünk licitre.

A licitálás június 16-án csütörtökön 8.30 órakor kezdődik és június 28-án kedden 12.00 óráig tart majd.

Minden berendezésre kínál majd villámárat is az értékesítő, ami azt jelenti, hogy azon az áron azonnal vihető a gép. Emellett a klasszikus licitálási protokoll mentén zajlik majd a vásárlás.

A licitekre kínált gépekről részletes és szakszerű leírást, fotókat és bizonyos esetben videókat is készített a szervező. A gépeket a cég szakemberei átvizsgálják és előkészítik a szállításra.

A licitálás regisztrációhoz kötött, amit ide kattintva lehet megtenni.

Az árverésen érvényes licittel rendelkező ügyfelek a használt gépeket 2022. június 23-án akár meg is tekinthetik az üzemeltető telephelyén. A korpuszbútor gyártásra kialakított üzem gépei mellett, tömörfa megmunkálás és klasszikus asztalosipari gépek is szerepelnek a kínálatban.

RÉSZLETEKÉRT KATTINTSON IDE!

(x) Paliszander Kft.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Év Fája verseny idei döntősei

Következő cikk

Drónnal erdőtűz ellenStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések