FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

SOE Erdőmérnöki Kar Nyílt Nap

Az Erdőmérnöki Kar 2022. december 7-én tartja nyílt napját. Ha van időd, várunk a Bajcsy-Zsilinszky utcai campuson a főépület 1. emeletén, a 4-es teremben délelőtt 10 órától. Az eseményen bemutatkoznak a szakok →. A prezentáció után kötetlenül kérdezhetsz bárkitől.

Minden kérdésre tudunk válaszolni! Fontos, hogy elgyere, mert 2024-től teljesen új felvételi rendszer lesz, aminek egyes könnyítései már 2023-ban is érvénybe lépnek. Ha eljössz, és részt veszel az eseményen, akkor az 2024-ben 30 plusz pontot fog érni számodra a felvételinél.

Ha már kifogytál a kérdésekből, akkor örömmel körbevezetünk a botanikus kertben →, megmutatjuk a vadászati gyűjteményt →, a Növénytani tanszék Herbáriumát, bekukkanthatsz a kollégiumba is.

Létrehoztunk egy regisztrációs oldalt: https://forms.gle/sGkA5SrqGxh7ja6N8 →. Ha előzetesen regisztrálsz, akkor névre szóló, aláírt igazolás fog várni. Ha megadsz egy-két másik adatot is, akkor azzal segíted a szervezőmunkánkat.

Délután 1 órakor pedig Tudományos Diákköri konferencia kezdődik. Ha van időd, akkor mardj itt erre az eseményre is, nézd meg, hogy mit kutattak és milyen eredményekre jutottak az Erdőmérnöki Kar hallgatói.

Közben megebédelhetsz az Egyetem területén működő Nyugat Étteremben →.

Ha valamilyen kérdésed van, nyugodtan írj az facsko.ferenc@uni-sopron.hu e-mail címre.

Felhívjuk a figyelmedet, hogy az esemény sajtónyilvános. Fotó és mozgókép készül a nyílt napon. A regisztrációval tudomásul veszed és hozzájárulásod adod ahhoz, hogy az itt készült médiatartalmak az Egyetem honlapján megjelenhetnek.

forrás: SOE EMK

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

ReForest projekt indult

Következő cikk

SOE FMKK Nyílt Nap



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések